Telefonbokse

Viser alle 4 resultater

Telefonbokse er ideelle overalt, hvor du vil tilbyde dine medarbejdere mulighed for at fokusere i ro og mag. Telefonbokse kan enten fungere som støjsvage arbejdspladser for enkeltpersoner eller som praktiske møderum for dine medarbejdere.

Med lydisolerende støjbokse fra Teco Office får du minimalistiske og funktionelle løsninger, der passer perfekt til det moderne kontor.

Telefonboksenes sublime lydabsorberende egenskaber gør dem til et oplagt valg i kontormiljøer med meget støj.

Vores udvalg af akustiske støjbokse er udført i førsteklasses kvalitet. Den ergonomiske indretning giver optimal komfort, mens de udsøgte materialer sikrer lang holdbarhed, til gavn for både miljøet og din virksomheds økonomi.

Alle sortimentets støjbokse er skabt i et tidløst minimalistisk design, der ikke bliver umoderne. Du finder både telefonbokse, der er møbleret, og telefonbokse, som du selv kan indrette med vores udvalg af tilbehør – eller med dit eksisterende interiør.

Sæt kolorit på kontoret med en farvestrålende løsning af akustiske telefonbokse, eller sammensæt en mere neutral løsning i træ.

Har du behov for hjælp til at finde den rigtige løsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har over 20 års erfaring med funktionel ergonomisk kontorindretning og guider dig gerne til den optimale løsning.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen