Antibakterielt overtræk – Mødestole

-10%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Antibakterielt overtræk - Mødestole

Antibakterielt stoleovertræk, så du kan beskytte dig effektivt mod vira som f.eks. coronavirus i dit arbejdsmiljø. De antibakterielle overtrækssæt er til eftermontering på eksisterende kontorstole og mødestole.

 

Stofteknologien HeiQ Viroblock beskytter produktet mod mikrober og kim. Indeholder et biocid (virksomt stof: sølvklorid) på en basis af genvundet sølvsalt. HeiQ Viroblock-teknologien er blevet testet for SARS-CoV-2 i laboratoriet. HeiQ Viroblock-teknologien er hyperallergen og ÖKOTEX-certificeret.

 

Et sæt indeholder: Betræk til ryg og sæde
Rygbredde: Fra 44 til 48 cm
Ryghøjde: Fra 38 til 54 cm
Sæddebredde: 40 til 48 cm
Sæddedybde 36 til 47 cm
Biocid baseret teknologi
Overtræk leveres sorte
Materiale: 80% polyamid + 20% elastan
Kan vaskes op til 30 gange ved 40 grader finvask
Undgå strygning
Vask mørke stoffer separat
Bemærk: Kan ikke benyttes til skalstole

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
647,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
Varenummer 9H010 Kategorier ,

Afstand og reduktion af berøring er de vigtigste foranstaltninger til bekæmpelse af coronavirussen og den heraf følgende lungesygdom covid-19. Men produkter til beskyttelse mod smitte eller nedbrydning af virussen yder også et vigtigt bidrag. Derfor har Interstuhl som producent af kontormøbler gjort det til deres opgave, at udvikle effektive løsninger til inddæmning af pandemien.

Det er i samarbejde med den schweiziske virksomhed HEIQ lykkedes Interstuhl at integrere deres innovative Viroblock-coating i produktionsprocesser. Dermed kan Interstuhl tilbyde antimikrobielle overtræk til allerede købte kontor & mødestole.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll til toppen

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.
error: Advarsel Det er ikke muligt at kopiere indholdet.