Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Indretnings & konsulentbistand

Professionel hjælp til indretningen

Hos Teco office har vi et stort udvalg af kvalitets kontormøbler og over 20 års erfaring inden for branchen. Vi ligger vægt på personlig service og du får derfor altid support og rådgivning af passionerede eksperter.

Uanset om du har behov for hjælp over telefonen, besøg af konsulent til indretning af nye eller eksisterende lokaler, så sidder vi klar til at hjælpe på bedst mulig vis. 

Skulle du have behov udover disse, så kontakt os endelig på +45 2020 3355, vi sidder klar og venter.

Telefonisk hjælp af konsulent

Skal du finde de helt rigtige kontormøbler, kan det være en udfordrende  proces. For hvad skal du have fokus på, og hvilke kontormøbler er egentlig de mest gunstige for netop dig og dine medarbejdere? 

Kontormøbler er ikke bare kontormøbler – der er flere faktorer, du skal tage stilling til. Bare for at nævne et eksempel kunne det være kontorstole, hvor der er mange forskellige siddeprincipper, størrelser, stof, farver m.m. 

Hos Teco Office kan du altid ringe for at få hjælp – mens du sidder og kigger på webshoppen.

Hos Teco Office har vi et af Danmarks største og mest udførlige sortimenter af kontormøbler, så vi er en stærk samarbejdspartner for dig, når du skal have møbler til kontoret. 

Giv os et kald på tlf. +45 2020 3355, hvis du ønsker råd og vejledning telefonisk. Husk at vi altid giver rabat og fri fragt, når du handler hos os. 

Send os en skitse, vi klarer resten

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du mulighed for at få et klassisk konsulentbesøg eller sende os en skitse.

Måske skal du indrette dit mødelokale, have nye skriveborde eller flytte kontoret til nye lokaler og indrette det fra bunden. Uanset hvad, kan du selv lave benarbejdet og sende os en skitse med dit ideoplæg til indretningen.

Vælger du selv at lave en skitse, starter du med at tage mål af dine lokaler og overveje dine medarbejderes individuelle behov. Du finder dernæst de specifikke produkter, du godt kunne tænke dig, på vores website.

Derefter laver du en skitse enten i hånden eller på computeren. Skitsen skal indeholde mål på kontorlokalerne, der skal indrettes, og produktnavne og mål på de kontormøbler fra Teco Office, du tænker skal indgå i din indretningsløsning. Er dine kontorlokaler allerede delvis møbleret, skitserer du også de eksisterende møbler og deres placering. 

Send derefter din skitse og relevant information via vores formular. Så laver vi et professionelt indretningsforslag til dig i vores tegneprogram. Inden for fem hverdage vil du modtage et forslag til din indretningsløsning pr. mail sammen med et tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Upload skitse (ikke påkrævet)

Besøg af indretningskonsulent?

Når du handler hos Teco Office, har du mulighed for at trække på vores dygtige indretnings konsulenter. De har over 20 års erfaring med at rådgive virksomheder om ergonomisk korrekt indretning af kontorlokaler.

Vælger du at få besøg af en konsulent, får I mulighed for at drøfte din virksomheds indretningsbehov sammen. Konsulenten tager desuden de nødvendige må af dine lokaler, og I diskuterer, hvilke produkter fra  vores sortiment, der rent funktionelt og stilistisk matcher dit kontor og dine medarbejderes forskellige behov. 

På den måde kan du være sikker på at få sammensat en løsning, der fungerer rigtig fint i hverdagen, og som fremmer både trivslen og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Senest fem hverdage efter konsulentens besøg modtager du en tegning med vores forslag til, hvordan din indretningsløsning kan se ud, med de kontormøbler som du og konsulenten fandt frem til under besøget. 

Har du ændringsforslag til vores tegning, vender vi dem sammen og finder frem til den helt rigtige løsning. Vi er først tilfredse, når du er glad, tilfreds og sikker på, at du får den optimale indretningsløsning, både kvalitetsmæssigt, funktionelt og visuelt.

Udforsk vores sortiment

Hos Teco Office har du mulighed for selv at gå på opdagelse i vores mange kontormøbler, hvis du ikke umiddelbart har brug for råd og vejledning. 

Vores sortiment bugner af alt fra skærmvægge og hæve-sænkeborde til loungemøbler og kantinemøbler, så der er mange produkter at dykke ned i. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp. Det er bare at ringe på 2020 3355. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Hvad siger kunderne om os?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.