Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Belysning

Belysningen på dit kontor er lige så vigtig som indretningen med fx skriveborde og kontorstole. For med den rigtige belysning til både loft, bord og væg kan du skabe et funktionelt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan arbejde effektivt og samtidig trives.

Skab det optimale indeklima med vores udvalg af loftsbelysning, bordbelysning og vægbelysning. Alle vores løsninger er af højeste kvalitet og har lang levetid. Det er både til gavn for miljøet og din virksomheds økonomi.

Vores sortiment byder på mange spændende designs, der er skabt til den stilbevidste virksomhed. Tag et kig på vores komplette udvalg af belysning nedenfor.

Kontorbelysning med professionelle lamper

Vælg imellem loftsbelysning, bordbelysning og gulvlamper i forskellige udgaver, størrelser og farver her på siden. Med vores store kvalitetssortiment er det nemt at sammensætte den perfekte løsning for dit kontor.

Den rette bordbelysning er uundværlig for dine medarbejdere i det daglige, hvis de ikke skal overanstrenge deres øjne og arbejde i akavede stillinger for at kunne se, hvad de laver. Med vores udsøgte udvalg af bordbelysning tilbyder du dine medarbejdere gode arbejdsbetingelser ved skrivebordet. Det er alfa omega for alle kontorer.

Vægbelysning er måske ikke det første, du tænker på, når du skal indrette dit kontor. Men den rette vægbelysning er faktisk både funktionel og stemningsskabende. Det er derfor en god idé at tænke vægbelysningen ind i din samlede belysningsløsning til kontoret.

Teco Office går aldrig på kompromis med belysning

Du er velkommen til at trække på vores konsulenter og få hjælp til at sammensætte en belysning, som både passer til dit kontor rent stilmæssigt og til de funktioner, der bliver udført. Vi har over 20 års erfaring med at rådgive både virksomheder og private og ved derfor, hvordan man indretter sig funktionelt og med fokus på arbejdsglæde.

Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med kontorbelysningen, uanset hvilken type belysning, du er på udkig efter. Husk at vi altid har gratis fragt på webshoppen, så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at købe belysning. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.