Belysning

Viser alle 7 resultater

Belysning

Belysningen på dit kontor er lige så vigtig som indretningen med fx skriveborde og kontorstole. For med den rigtige belysning til både loft, borde og vægge kan du skabe et funktionelt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere kan arbejde effektivt og samtidig trives.

Skab det optimale indeklima med vores udvalg af loftsbelysning, bordbelysning og vægbelysning. Alle vores belysningsløsninger er af højeste kvalitet og har lang levetid. Det er både til gavn for miljøet og din virksomheds økonomi.

Du er velkommen til at trække på vores konsulenter og få hjælp til at sammensætte en belysningsløsning, som både passer til dit kontor ret stilmæssigt, og til de funktioner, der bliver udført på kontoret. Vi har over 20 års erfaring med at rådgive både virksomheder og private og ved, hvordan man indretter sig funktionelt og med fokus på arbejdsglæde.

Loftbelysning

Du kan sætte et personligt præg på din indretning med din loftsbelysning. Vores loftbelysnings sortiment byder på mange spændende designs, der er skabt til den stilbevidste virksomhed.

Vælg imellem loftsbelysning i forskellige udgaver, størrelser og farver. Med vores store kvalitetssortiment er det nemt at sammensætte den perfekte løsning.

Bordbelysning

Den rette bordbelysning er uundværlig for dine medarbejdere i det daglige, hvis de ikke skal overanstrenge deres øjne og arbejde i akavede stillinger for at kunne se, hvad de laver. Med vores udsøgte udvalg af bordbelysning tilbyder du dine medarbejdere gode arbejdsbetingelser ved skrivebordet.

Vægbelysning

Vægbelysning er måske ikke det første, du tænker på, når du skal indrette dit kontor. Men den rette vægbelysning er faktisk både funktionel og stemningsskabende. Det er derfor en god ide at tænke vægbelysningen ind i din samlede belysningsløsning.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen