Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skærmvægge & akustik

Effektiv støjdæmpning med kvalitets bordskærmvægge

Med sortimentets bordskærme kan du tilbyde dine medarbejdere en lydabsorberende løsning i et stilrent design. Bordskærmene fås i mange forskellige størrelser og stoffarver til enten frontmontering eller topmontering på bordet og er velegnede til for eksempel ophæng af huskesedler og billeder. Bordskærmene fås også i varianter med skriveoverflader i glas og stofbeklædt bagside, der fungerer som lydabsorbent. 

Markedets største udvalg af gulv skærmvægge

Gulvskærme er større akustiske skærmvægge til placering på gulvet. Vores udvalg af akustiske gulvskærme byder på minimalistiske og stilrene løsninger, der bidrager til støjdæmpningen på kontoret. Er du på udkig efter effektive lydabsorbenter, er udvalget af akustiske skærmvægge et godt bud. Gulvskærmene har justerbare fødder eller hjul og fås i flere forskellige stoffer, så du nemt finder det rigtige match til kontoret.

Akustiske skærmvægge i mange størrelser hos Teco Office

Kombinerer du flere akustiske skærmvægge til gulvet, kan du skabe akustiske rum eller akustiske bokse. Med akustiske rum og akustiske bokse reducerer du støjgener effektivt og kan arbejde koncentreret i dit eget rum. Skab optimal støjdæmpning i akustiske rum og akustiske bokse med akustiske skærme i forskellige størrelser og designs.

Med sortimentets skærmvægge får du kvalitetsløsninger, der er både funktionelle, stilrene og holdbare, så du belaster miljøet mindst muligt.

Find en mødeboks til dit kontor hos Teco Office 

Har du behov for hjælp til at finde den rigtige løsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har over 20 års erfaring med funktionel, ergonomisk kontorindretning og guider dig gerne til den optimale telefonboks. Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.