Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Tæpper

Tæpper i høj kvalitet

Støj og lyd på kontoret kan godt være distraherende, det kan være støj fra en stol der trækkes ud, kollegaer der taler eller telefoner der ringer. Tæpper kan være en god og effektiv løsning til at dæmpe støjen. Udover den dæmpende effekt, kan tæpper også være med til at gøre kontoret indbydende og hyggeligt. Vi tilbyder flere varianter af tæpper om det skal være bløde væg-til-væg-tæpper eller komfortable måtter, der er behagelige ved skrivebordet.

Tæpper kan desuden inddele rummet i mindre zoner eller vise vej til specifikke områder. Både væg-til-væg tæpper og tæppefliser er meget velegnede til kontormiljøer.

Tæppets slidstyrke er vigtig for komforten på kontoret – for eksempel er det vigtigt, at tæppet er testet for brug af kontorstole. Det gode tæppe kan holde i meget lang tid i selv det mest trafikerede kontor.

Hos Teco Office er det let og bekvemt at handle. Du får et godt overblik over kvaliteter og farver som passer til dit behov, om du skal bruge tæpper til kontoret eller mødelokalet. Når du har valgt det helt rigtige tæppe der passer til dit kontor, har vi også stoleunderlag der kan være fordelagtige at have under din kontorstol.

Har du behov for hjælp til at finde det helt rigtige tæppe, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 og vores mail info@tecooffice.dk

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.