Kontorstole

Produktkategorier

Når man skal vælge kontorstole, så er der flere ting man bør være opmærksom på. Som udgangspunkt bør stolen være med vip, således at ryg og sæde giver efter og tilbyder bevægelsesfrihed samt aflastning.

På nogle af vores stole tilbydes uafhængigt sædevip, der betyder at sæde kan vippe med ryggens bevægelser, men også imod. Dette gør at kroppens bevægelsers styrer stolens bevægelser og ikke omvendt.

Ydermere er det vigtigt at kunne justere vippemodstand i ryggen, så ryggens bevægelser bliver nøjagtigt afstemt efter ens vægt.

Stolens ryg bør kunne justeres i højden, så ryggen kan tilpasses til kroppens form og i særdeleshed lænd.

På nogle af vores stole er der ekstra lændestøtte justering. Lænden er et område, hvor vi kan være meget forskellige og derfor kan denne ekstra justerings og tilpasningsmulighed betyde rigtig meget.

Slide i sædet er væsentligt da vi ikke alle er lige lange. Typisk skal der være en håndsbredde fra sædets forkant til indersiden af knæhasen. Mindre eller meget høje personer skal derfor være opmærksomme på sædedybden, da den er meget vigtigt i forhold til optimal siddestilling.

Højdejustering er også meget vigtig, da ben som udgangspunkt bør hælde cirka 5 grader. Dette for,at sikre, at knæled og hofteled er åbne og blodet kan cirkulere optimalt. Til mindre eller høje personer, bør man være opmærksom på at gasliften kan tilpasses optimalt.

Vær ydermere opmærksom på, at hjul passer til det underlag hvor stolen skal benyttes. Som udgangspunkt leveres kontorstole med bløde hjul, hvilket er til hårde overflader. Det er muligt at skifte eller tilkøbe andre typer hjul, alt efter ens behov.

Vores kontorstole giver sublim siddekomfort og mange indstillings muligheder. De ergonomiske stole har et stilrent og tidløst design, der sammen med kvalitetsmaterialerne sørger for, at stolene holder i mange år. Vælg imellem ergonomiske stole i mange modeller og tekstilfarver, og tilbyd dine medarbejdere de bedste betingelser.

24 timers stole er perfekte overalt, hvor der arbejdes i døgndrift. Det kan for eksempel være i lufthavne, på brandstationer og i vagtstuer. Vores stole er ekstremt solide og kan holde til at blive brugt konstant. 24 timers kontorstolene tilbyder samtidig fantastisk siddekomfort og mange justeringsmuligheder. Vælg imellem flere modeller fra vores spændende sortiment.

I vores udvalg af sadelstole tilbyder vi stole, der er skabt med ekstra vægt på ergonomi. Stilles der skrappe krav til virksomhedens indretning rent funktionelt og ergonomisk, kan man vælge at sammensætte en løsning af sadelstole. Til trods for, at der med sadel kontorstolene er fokus på ergonomi, er der hverken slækket på designet eller holdbarheden. Alle vores sadelstole stole er udført i holdbare materialer og ergonomisk design. Dermed er du sikret en løsning, der er både funktionelt og miljømæssigt bæredygtig.

Vores taburetter er designet til at blive brugt i eksempelvis tandklinikker, kontorer og laboratorier. Her er der behov for praktiske og mobile siddeforanstaltninger, som er nemme at justere og dele med kollegerne i løbet af arbejdsdagen. Vores taburetter er udstyret med hjul og fås i flere designs, størrelser og farver. Fælles for alle taburetterne er, at de er ergonomisk designet, men også med vægt på holdbarhed, funktionalitet og æstetik.

Funktions kontorstole kan med fordel anvendes i supermarkeder, på laboratorier og andre steder, hvor der stilles særlige krav til kontorstolenes funktionalitet. I sortimentet findes et udvalg af funktions kontorstole til forskellige arbejdsfunktioner. Alle stolene er ergonomisk designet og tilbyder den bedst tænkelige komfort.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.