Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kontorstole

Når man skal vælge kontorstole, er der mange ting, man bør være opmærksom på. Som udgangspunkt bør stolen være med vip, således at ryg og sæde giver efter og tilbyder bevægelsesfrihed samt aflastning.

På nogle af vores stole tilbydes uafhængigt sædevip, der betyder, at sædet kan vippe med ryggens bevægelser, men også imod. Det gør, at kroppens bevægelser styrer stolens bevægelser og ikke omvendt.

Ydermere er det vigtigt at kunne justere vippemodstand i ryggen, så ryggens bevægelser bliver nøjagtigt afstemt efter ens vægt. Stolens ryg bør kunne justeres i højden, så ryggen kan tilpasses til kroppens form og i særdeleshed lænd.

På nogle af vores stole er der ekstra lændestøtte-justering. Lænden er et område, hvor vi kan være meget forskellige, og derfor kan denne ekstra justerings- og tilpasningsmulighed betyde rigtig meget.

Slide i sædet er væsentligt, da vi ikke alle er lige høje. Typisk skal der være en håndsbredde fra sædets forkant til indersiden af knæhasen. Lave eller meget høje personer skal derfor være opmærksomme på sædedybden, da den er meget vigtig i forhold til optimal siddestilling.

Højdejustering er også meget vigtigt, da ben som udgangspunkt bør hælde ca. 5 grader. Det er for at sikre, at knæled og hofteled er åbne, og blodet kan cirkulere optimalt. Til lave eller høje personer bør man være opmærksom på, at gasliften kan tilpasses optimalt.

Vær desuden opmærksom på, at hjulene passer til det underlag, hvor stolen skal benyttes. Som udgangspunkt leveres kontorstole med bløde hjul, hvilket er til hårde overflader. Det er muligt at skifte eller tilkøbe andre typer hjul, alt efter ens behov.

Uovertruffen siddekomfort med kontorstole fra Teco Office 

Vores ergonomiske kontorstole giver dig sublim siddekomfort og mange indstillingsmuligheder. De ergonomiske kontorstole har et stilrent og tidløst design, der sammen med kvalitetsmaterialerne sørger for, at stolene holder i mange år. Vælg imellem ergonomiske kontorstole i mange modeller og tekstilfarver, og tilbyd dine medarbejdere de bedste betingelser.

24 timers kontorstole er perfekte overalt, hvor der arbejdes i døgndrift. Det kan fx være i lufthavne, på brandstationer og i vagtstuer. Hos Teco Office er vores stole ekstremt solide og kan holde til at blive brugt konstant. 24 timers kontorstolene tilbyder samtidig fantastisk siddekomfort og mange justeringsmuligheder. Vælg imellem flere modeller fra vores spændende sortiment.

Kontorstole i ergonomisk og funktionelt design 

I vores udvalg af designkontorstole finder du kontorstole, der er skabt med ekstra vægt på designet. Stiller du skrappe krav til din virksomheds indretning rent funktionelt og ergonomisk, kan du vælge at sammensætte en løsning af sadelstole. Til trods for, at der med sadelkontorstolene er fokus på ergonomi, er der hverken slækket på designet eller holdbarheden. Alle vores sadelstole er udført i holdbare materialer og ergonomisk design. Dermed er du sikret en løsning, der både er funktionelt og miljømæssigt bæredygtig.

Klinikstole er designet til at blive brugt i eksempelvis tandklinikker, kontorer og laboratorier. Her er der behov for praktiske og mobile siddeforanstaltninger, som er nemme at justere og dele med kollegerne i løbet af arbejdsdagen. Vores taburetter er udstyret med hjul og fås i flere designs, størrelser og farver. Fælles for alle taburetterne er, at de er ergonomisk designet, men også med vægt på holdbarhed, funktionalitet og æstetik.

Funktionskontorstole kan med fordel anvendes i supermarkeder, på laboratorier og andre steder, hvor der stilles særlige krav til kontorstolenes funktionalitet. I vores sortiment finder du et udvalg af funktionskontorstole til forskellige arbejdsfunktioner. Alle stolene er ergonomisk designet og tilbyder den bedst tænkelige komfort.

Har du brug for råd og vejledning?

Føler du dig godt klædt på til at finde den ideelle kontorstol for dig? Ellers står vi naturligvis til rådighed ved spørgsmål og vejledning. Ring blot på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Vi er specialister på området og hjælper dig gerne med at finde din næste kontorstol, så du kan sidde som en drøm.

Hvad skal en god kontorstol kunne?

En god kontorstol skal kunne justeres individuelt og i forhold til brugerens anatomi. Dette er grundlæggende og meget vigtigt. Siddehøjde, sædedybde, ryghøjde, samt vippemodstand, er basis forudsætninger og en god stol bør som minimum have disse egenskaber.

Findes der forskellige vippe systemer?

Ja, som udgangspunkt er der 4 populære systemer, alle med forskelliger måder at vippe og aflaste. Synkronvip, multi-synkron, free-float og tiltback.

Findes der gode kontorstole i flere prisklasser?

Ja, absolut. Der findes mange gode kontorstole og det til forskellige priser. Pris afhænger af fabrikant, model, materialer der benyttes, stof der vælges, højde på ryg, m.m.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.