Kontorstole

Viser 1–20 af 38 resultater

Kontorstole

Ergonomiske kontorstole

Vores ergonomiske stole giver dig sublim siddekomfort og mange indstillingsmuligheder. De ergonomiske stole har et stilrent og tidløst design, der sammen med kvalitetsmaterialerne sørger for, at stolene holder i mange år. Vælg imellem ergonomiske stole i mange modeller og tekstilfarver, og tilbyd dine medarbejdere de bedste betingelser.

24 timers kontorstole

24 timers stole er perfekte overalt, hvor der arbejdes i døgndrift. Det kan for eksempel være i lufthavne, på brandstationer og i vagtstuer. Vores stole er ekstremt solide og kan holde til at blive brugt konstant. 24 timers kontorstolene tilbyder samtidig fantastisk siddekomfort og mange justeringsmuligheder. Vælg imellem flere modeller fra vores spændende sortiment.

Design kontorstole

I vores udvalg af design kontorstole finder du stole, der er skabt med ekstra vægt på designet. Stiller du skrappe krav til din virksomheds indretning rent æstetisk, kan du vælge at sammensætte en løsning af design stole. Til trods for, at der med design kontorstolene er fokus på designet, er der hverken slækket på funktionaliteten eller holdbarheden. Alle vores design stole er udført i holdbare materialer og ergonomisk design. Dermed er du sikret en løsning, der er både funktionelt og miljømæssigt bæredygtig.

Klinikstole

Klinikstole er designet til at blive brugt i eksempelvis tandklinikker og laboratorier. Her er der behov for praktiske og mobile siddeforanstaltninger, som er nemme at justere og dele med kollegerne i løbet af arbejdsdagen. Vores klinikstole er udstyret med hjul og fås i flere designs, størrelser og farver. Fælles for alle klinikstolene er, at de er ergonomisk designet, med vægt på både holdbarhed, funktionalitet og æstetik.

Funktionskontorstole

Funktionskontorstole kan med fordel anvendes i supermarkeder, på laboratorier og andre steder, hvor der stilles særlige krav til kontorstolenes funktionalitet. I sortimentet finder du et udvalg af funktionskontorstole til forskellige arbejdsfunktioner. Alle stolene er ergonomisk designet og tilbyder den bedst tænkelige komfort.

XL kontorstole

XL kontorstole er kontorstole, der kan klare mere vægt end normale kontorstole. Hos Teco Office finder du stole til +120 kg. XL kontorstolene tilbyder desuden ergonomisk design med ekstra bredde, så siddekomforten er i top. Vælg imellem flere spændende varianter.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen