Opbevaring

Viser 1–20 af 108 resultater

Det er vigtigt at holde orden på kontoret, hvis du vil skabe et funktionelt miljø. Et sted hvor dine medarbejdere kan arbejde effektivt. Med opbevaring fra Teco Office kan du sammensætte løsninger, der giver visuel ro på kontoret.

I opbevaring finder du et stort udvalg af skabe, reoler, mobilkassetter, skydedørsskabe og udtræksskabe. Vi har opbevaring på sokkel, med hjul og på ben, som kan placeres midt i rummet eller op ad en væg.

Udvalget byder blandt andet på udsøgte arkitekttegnede skabe i et enkelt og tidløst design. Skabene kan kombineres på kryds og tværs og tilbyder mange forskellige kombinationsmuligheder. Du finder både skabe, der er designet til at stå frit i rummet, og skabe der er velegnede til placering op ad væggen. Vælg imellem skabe i mange forskellige størrelser, udformninger og farver på sokkel eller med hjul.

Er du til lækre overflader, rene linjer og et hav af kombinationsmuligheder, er vores reoler et oplagt valg. Du finder både arkitekttegnede reoler på sokkel, hvor der er kælet for detaljen, og reoler der – trods det minimalistiske design – er ekstra stabile og robuste. Med tilhørende låger og skuffer kan du skabe praktiske løsninger, der fungerer i hverdagen. Sammensæt en farverig løsning, der sætter kolorit på dagligdagen, eller skab en mere neutral løsning med det store udvalg af reoler.

Mobilkassetter giver dig praktisk opbevaring til dokumenter, som du og dine medarbejdere bruger i løbet af arbejdsdagen. Med mobilkassetter er det nemt at holde orden og få overblik. Brug mobilkassetter som en del af indretningen ved dit skrivebord eller andre steder, hvor der er behov for at have styr på papirerne. Vælg imellem mobilkassetter på hjul i flere spændende varianter, størrelser og farver med eller uden lås.

Med skydedørsskabe får du funktionel og rummelig opbevaring. Vi har udvalgt et sublimt sortiment i elegante skydedørsskabe til dig, der hverken vil gå på kompromis med kvaliteten, designet eller funktionaliteten. Du finder skydedørsskabe i forskellige udgaver, materialer og farver samt et udvalg af praktisk tilbehør.

Udtræksskabe tilbyder lettilgængelig opbevaring på kontoret. Indret dine udtræksskabe med skuffer med push, træbrevbakker eller hængemapperammer, og skab den optimale løsning. Udtræksskabene fås med eller uden front og i mange forskellige størrelser og farver. Brug udtræksskabe ved skrivebordet, eller som kombineret opbevaring og afskærmning på dit kontor. Skabene kan både placeret centralt i rummet og op ad væggen, afhængigt af din indretning.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen