Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Opbevaring

Hos Teco Office har vi samlet vores opbevaringsløsninger her på siden, så det er muligt, at få det store overblik over alle muligheder. Vi ved nemlig godt, hvor vigtigt det er at tilbyde både sig selv, men også medarbejderene den optimale opbevaring på kontoret.

Vi har derfor samlet et stort udvalg, lige til at konfigurere og bestille her på siden.

Men skal man så vælge udtræksskabe, reoler, skabe eller mobilkassetter til kontoret? Eller måske alle opbevarings mulighederne? Det kan være svært at vurdere.

Det ved vi hos Teco Office alt om. Vi er eksperter i opbevaring og har mange års erfaring i branchen. Vi står derfor til rådighed, hvis der skal hjælp til at vurdere, hvilken løsning der er bedst

Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 eller via vores mail info@tecooffice.dk.

Skabe, reoler og mobilkassetter til kontoret

Har du planer om at investere i opbevaring, der ikke kun skal bruges til at gemme vigtige dokumenter eller mapper væk, men i stedet også gerne må bidrage til æstetikken på kontoret? Så skal du kigge nærmere på vores arkitekttegnede skabe og reoler i enkle og tidløse designs.

Flere af vores opbevaringsløsninger er designet af Busk og Hertzog, hvilket er forsikring for skabe og reoler i uovertruffet og lækkert håndværk.

Skabene og reolerne fås i et væld af forskellige modeller, og derfor kan der både vælge nogle, der skal monteres på væggen, stå op ad væggen eller stå frit. Alle har hver deres praktiske fordele – det kommer helt an på, hvad du foretrækker.

Kombinationsmulighederne er næsten uendelige, og derfor kan man helt sikkert findes det rette skab og den rette reol her på siden.

Har du brug for opbevaring til under kontorets skriveborde, vil vores mobilkassetter være helt ideelle. De fås i flere forskellige modeller og kan rumme lidt af hvert – og så passer de naturligvis til alle skriveborde. Hvor mange rum, der skal være i mobilkassetterne, er individuelt. Vi hos Teco Office har en bred vifte af forskellige mobilkassetter og som passer til alles ønsker og foremål.

Vi har skydedørsskabe og udtrækningsskabe

Vores skydedørsskabe er den rette løsning for dig, der vil have smart opbevaring, men samtidig have mulighed for et godt overblik over skabets indhold. Skabene fås i forskellige farver, materialer og størrelser og gør det muligt at konfigurere den perfekte opbevaringsløsning.

Foretrækkes der en lidt anderledes opbevaring, der ligesom skydedørsskabene giver det fulde overblik, skal der kigges nærmere på vores udtræksskabe. Disse skabe bidrager med en lidt anderledes opbevaring og kan fås i flere træsorter og farver. Naturligvis er skabene, ligesom resten af vores opbevaringssortiment, i topklassekvalitet. De holder alle i mange år frem, og derfor kan du nyde godt af skabene på kontoret i årevis, uden at skulle bekymre dig om at investere i nye lige foreløbig.

Ideel kontoropbevaring med vores opbevaringsløsninger

Det er selvsagt nødvendigt at have god opbevaring på sit kontor. Men det er ofte ikke så ligetil at vurdere, hvilken form for opbevaring man skal bruge. Det ved vi hos Teco Office alt om, da vi er eksperter og har over 20 års erfaring i branchen. Derfor står vi til rådighed, hvis der skal hjælp til at vurdere, hvilken form for opbevaring der er bedst

Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 eller via vores mail info@tecooffice.dk. Uanset hvordan der vælger at kontakte os, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan få den rette opbevaringsløsning til dit kontormiljø. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.
error: Advarsel Det er ikke muligt at kopiere indholdet.