Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Om os

Om os

Teco Office har over 20 års erfaring med salg af kontormøbler og indretnings løsninger til private og virksomheder. Vi har et varieret kvalitetssortiment i alle prisklasser fra nogle af de bedste producenter i både Danmark og udlandet. 

Alle vores produkter er ergonomiske og nøje udvalgt, så du kan skabe et effektivt arbejdsmiljø med både trivsel og arbejdsglæde.

Hos Teco Office har vi fokus på miljømæssig ansvarlighed. Vi har derfor et udvalg af produkter, der er certificeret med miljømærket EU-Blomsten. EU-Blomsten er din garanti for, at produkterne belaster miljøet mindst muligt. 

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere om at benytte miljørigtige produktionsmetoder og levere godt håndværk, der er slidstærkt og har lang levetid.

Når du handler hos Teco Office, får du ikke kun kvalitetsløsninger, men også en god personlig service. Du har både mulighed for at få konsulentbesøg, indretningsforslag og kompetent rådgivning med på vejen, så du er sikker på at få den rigtige indretningsløsning til enten hjemmet eller virksomheden. 

Uanset om du er privatperson eller har virksomhed, gør vi vores bedste for, at du skal få en god oplevelse, når du handler hos os.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, er du velkommen til at spørge vores erfarne konsulenter til råds. De ved, hvordan man indretter sig funktionelt og skaber de bedst mulige rammer for den enkelte medarbejder. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.