Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Miljøstationer/Affaldsstationer

Viser alle 21 resultater

Er du på udkig efter en miljøstation? Så er du kommet til det helt rette sted. Miljøstationer er affaldsbeholdere til sortering af affald, men mange bruger dem også som almindelige skraldespande i kantiner og lignende.

Stationerne er udført i en kraftig, dansk kvalitet, og de er nemme at rengøre og vedligeholde.

Her på siden har vi samlet miljøstationer i flere forskellige modeller, varianter og farver. Dermed får du den helt rigtige til virksomheden, uanset hvilken form for miljøstation, du har i kikkerten.

Se dig endelig omkring og bliv klogere på vores udvalg.

Miljøbevidst affaldssortering starter hos Teco Office 

Vores sortiment byder på miljøstationer i modellen Quadro i tre forskellige størrelser. Her kan du vælge imellem miljøstationer med et, to og tre rum. Modellen med et rum indbefatter affaldssortering af papir, modellen med to rum gælder papir og metal, og endelig er den med tre rum til både papir, metal og flasker. De er alle i høj kvalitet, hvilket er din sikring for, at miljøstationerne holder i mange år frem.

Affaldssortering er i den grad kommet for at blive, og det har aldrig været nemmere. Med vores miljøstationer er det let som en leg at affaldssortere i kantinen på arbejdspladsen. Som en ekstra bonus er stationerne minimalistiske og passer ind i enhver kantine. Tænk over, hvilken model der vil gavne din virksomhed mest og vælg netop den. Naturligvis står vi klar med råd og vejledning, hvis du har brug for det.

Vi hjælper dig gerne med at finde en miljøstation 

Har du spørgsmål til vores miljøbevidste affaldssortering? Så er det bare om at tage kontakt til os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med vores faglige ekspertise og mange års erfaring i branchen. Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Vi bestræber os altid på at vende tilbage til vores kunder hurtigst muligt.

 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.