Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Hjemmekontor

Uanset om det er hjemme eller på kontoret, er det at kunne indrette sig ergonomisk og funktionelt korrekt rigtig vigtigt. Det har de fleste især mærket på egen krop set i lyset af Covid-19 pandemien.

Sidder man dårligt og krumrygget en hel arbejdsdag foran computeren, kan det ende ud i skader og fysiske men. Desuden går det udover selve produktiviteten på hjemmekontoret, hvis man sidder dårligt og får ondt i kroppen.

Vi har udvalgt et sortiment af kvalitetskontormøbler, som sikrer, at arbejdet hjemme udføres lige så godt og behageligt som på kontoret. Vi ved, hvor vigtigt det er at opbygge et godt hjemmekontor, der giver dig lige så meget lyst til at arbejde hjemme som i de vante rammer på kontoret.

Derfor er vores udvalg af møbler nedenfor sirligt håndplukket af os. Se dig endelig omkring her på siden.

Små hæve-sænkeborde til hjemmekontoret og meget mere 

Her på siden kan du få alt, du har brug for til hjemmekontoret. Vi har nemlig håndplukket et særligt udvalg af kontormøbler, så du kan indrette dig til punkt og prikke. Sortimentet består af kontorstole, hæve-sænkeborde, mobilkassetter, reoler og skabe, og dermed er der grundlag for at helgardere sig på hjemmearbejdspladsen.

Hos Teco Office er der ikke det hæve-sænkebord, vi ikke har. Du kan nemlig både få hæve-sænkeborde med ét ben, to ben og sågar også væghængte hæve-sænkeborde hos os. Det er din sikkerhed for, at vi ikke har et bord, du ikke har plads til. Uanset hvor lille et hjemmekontor, du har, kan vi hjælpe dig med et hæve-sænkebord i enten sort eller hvid. Se også vores brede udvalg af kontorstole, der alle har ergonomiske funktioner, så du kan sidde godt hele dagen. Kontorstolene fås i et væld af farver, så det er bare om at vælge den, du allerbedst kan lide.

Intet hjemmekontor uden skabe og reoler til dine vigtigste arbejdsredskaber. Hos Teco Office har vi også håndplukket netop det, så du kan samle dine noter og papirer ét sted. Skabene og reolerne fås i flere forskellige farver, og dermed er der nogle for enhver smag.

Måske du nærmere er på udkig efter mobilkassetter? Også det kan vi tilbyde – både med 2 og 3 skuffer. Det er bare op til dig at vælge, hvilke møbler til hjemmekontoret, der skal med dig hjem.

Hjemmearbejdspladser ifølge arbejdsmiljølovgivningen 

Mange ved det ikke, men arbejdsmiljølovens regler gælder i et vist omfang for hjemmearbejdspladser. Det betyder, at arbejdsgivere skal være særligt opmærksomme på, hvordan medarbejderne indretter sig på hjemmearbejdspladserne. Her er arbejdsgiveren nemlig ansvarlig for, at arbejdsmiljølovgivningen bliver overholdt.

Dog skal medarbejderen selv medvirke til, at arbejdsforholdene i hjemmet er forsvarlige, da arbejdsgiveren ikke har ansvar for at kontrollere forholdene i hjemmet.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.