Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skrive & opslagstavler

Tavler er fantastiske til møder og præsentationer, hvor det skal være nemt at inddrage mødedeltagerne i ens tanker og visioner.

Vi tilbyder måske markedets største udvalg af kvalitets tavler. Alle tavler er udført af de bedste materialer og og er naturligvis produceret med fokus på miljøet.

Glastavler i mange størrelser & farver
Glastavler er skrivetavler udført i elegant glas. I sortimentet finder du et udvalg af funktionelle glastavler, der med det moderne design og store holdbarhed er et godt og miljørigtigt valg til din virksomhed. Vælg imellem glastavler i mange spændende designs, størrelser og farver, og skab diskrete eller dekorative løsninger.

Stort udvalg af elegante mobile tavler
Mobile tavler er praktiske, når der skal være mulighed for at illustrere ved skrivetavler forskellige steder. De mobile tavler er forsynet med hjul og er nemme at flytte, så du altid er klar til at holde møde et nyt sted. I vores udvalg af mobile tavler finder du både glastavler, skrivetavler med stålkeramiske magnetiske overflader, flipovers, dobbeltsidede skrivetavler og vendbare skrivetavler. De mobile tavler er alle udført i et elegant design med rene linjer.

Opslagstavler i mange størrelser og farver hos Teco Office
Opslagstavler behøver ikke kun være funktionelle. Vi har fundet et fint sortiment i opslagstavler, som også er dekorative og bidrager til stemningen i din virksomhed. Du finder både klassiske opslagstavler og opslagstavler, der med et mere moderne og minimalistisk design har et svævende udtryk. Vælg imellem opslagstavler i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, og skab den perfekte løsning til dit kontor.

Kæmpe sortiment af kvalitets whiteboardtavler
I sortimentet finder du også et udvalg af funktionelle og elegante whiteboardtavler. Sortimentet rummer både linjerede whiteboardtavler, der gør det nemt at holde orden, magnetiske whiteboardtavler, som er designet til montering af tv-skærme, dobbeltsidede whiteboardtavler og lydabsorberende whiteboardtavler, der dæmper tale og andre støjgener i dit kontormiljø. Vælg imellem whiteboardtavler i mobile og stationære udgaver.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.