Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantinemøbler

Vi tilbyder kun kvalitets kantineborde

Vores udvalg af kantineborde er udført i et holdbart, men enkelt og elegant design, der gør det nemt at kombinere kantinebordene med din øvrige indretning. Vælg imellem mange forskellige størrelser, farver, bordplader og stel. 

Kantinestole i mange varianter

Som supplement til dine kantineborde, finder du et spændende sortiment i solide og funktionelle kantinestole. Alle kantinestolene tilbyder dig stor siddekomfort. Selvom kantinestolene er meget robuste, er de skabt i et minimalistisk og elegant design, der giver din indretning et sofistikeret og moderne præg.

Brug kantinestolene til at skabe gode rammer for afslapning i kantinen, eller benyt dem i mødelokalet, og skab gode betingelser for effektivitet og nytænkning. Kantinestolene fås i forskellige udformninger, størrelser og farver, med eller uden armlæn og med eller uden polstring. Du har dermed rig mulighed for at sammensætte en stilsikker, holdbar og komfortabel stoleløsning.

Stærkt udvalg af barborde og barstole

Barborde og barstole kan bidrage til at skabe afslappede rammer i for eksempel kantinen. Med vores barborde og barstole har du mulighed for at indrette dig både funktionelt og stilsikkert. Alle sortimentets barborde og barstole er udført i et enkelt og stilrent design. Du finder barborde og barstole i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, så du både kan skabe farvestrålende løsninger og mere diskrete løsninger.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.