Kantinemøbler

Viser 1–20 af 218 resultater

Hos Teco Office finder du et stort udvalg af praktiske, funktionelle og stilrene kantinemøbler, som er velegnede i både kantinen og mødelokalet. Sortimentet byder både på kantineborde, kantinestole, barborde og barstole.

Vores udvalg af kantineborde er udført i et holdbart, men enkelt og elegant design, der gør det nemt at kombinere kantinebordene med din øvrige indretning. Vælg imellem mange forskellige størrelser, farver, bordplader og stel.

Som supplement til dine kantineborde, finder du et spændende sortiment i solide og funktionelle kantinestole. Alle kantinestolene tilbyder dig stor siddekomfort. Selvom kantinestolene er meget robuste, er de skabt i et minimalistisk og elegant design, der giver din indretning et sofistikeret og moderne præg.

Kantinestolene fås i forskellige udformninger, størrelser og farver, med eller uden armlæn og med eller uden polstring. Du har dermed rig mulighed for at sammensætte en stilsikker, holdbar og komfortabel stoleløsning.

Barborde og barstole kan bidrage til at skabe afslappede rammer i for eksempel kantinen. Med vores barborde og barstole har du mulighed for at indrette dig både funktionelt og stilsikkert. Alle sortimentets barborde og barstole er udført i et enkelt og stilrent design. Du finder barborde og barstole i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, så du både kan skabe farvestrålende løsninger og mere diskrete løsninger.

Alle vores kantinemøbler er af høj kvalitet. Materialerne er i top, funktionaliteten er i højsædet, og designet er tidløst. Det betyder, at du får en løsning med lang levetid, så du skåner miljøet.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen