Kvik levering

Produktkategorier

Hos Teco Office er der altid mulighed for at få leveret, når det skal gå ekstra hurtigt. Vi har et udvalg af produkter fra vores standard sortiment på lager, så vi kan levere inden for kort tid.

Måske er der kommet nye medarbejdere, der har behov for arbejdspladser med det samme, eller der opstår en akut situation der kræver handling. Uanset hvad, kan du med vores kvik levering få leveret i en fart.

Alle vores indretnings løsninger er designet, så de understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger og dermed forebygger fysiske gener. Med vores store sortiment har man mulighed for at sammensætte en løsning, der lever op til medarbejdernes individuelle behov. Uanset hvilken løsning der kombineres, får man slidstærke kvalitets produkter med lang levetid. Du kan dermed handle med god samvittighed, både i forhold til miljøet og medarbejdernes fysiske velbefindende.

Er du i tvivl om, hvilke produkter der skal vælges, eller er presset på tid, er man velkommen til at kontakte vores konsulenter. De har over 20 års erfaring i, hvordan man med den rette indretnings løsning skaber trivsel og arbejdsglæde på kontoret. Med deres hjælp kan du være sikker på at få den ideelle løsning med vores kvik levering.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.