Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kvik levering

Hos Teco Office har du mulighed for at få kvik levering, når det skal gå ekstra hurtigt. Vi har et udvalg af produkter fra vores standardsortiment på lager, så vi kan levere lige til kontordøren inden for kort tid.

Måske er der kommet nye medarbejdere, der har behov for arbejdspladser med det samme, eller så opstår der en akut situation på kontoret, som kræver handling. Uanset hvad kan du med vores kvik levering få leveret dine produkter i en fart.

Kvik levering af alle vores kontormøbler

Alle vores indretningsløsninger er designet, så de understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger og dermed forebygger fysiske gener. Med vores store sortiment har du mulighed for at sammensætte en løsning, der lever op til medarbejdernes individuelle behov.

Uanset hvilken løsning, du kombinerer, får du slidstærke kvalitetsprodukter med lang levetid. Du kan dermed handle med god samvittighed – både ift. miljøet og dine medarbejderes fysiske velbefindende. Derfor er den hurtige levering, vi tilbyder, kun en ekstra bonus oveni. For hvem foretrækker ikke kvalitetsrige kontormøbler, der belaster miljøet mindst muligt, og som samtidig kan blive leveret inden for få dage? Fordelene er mange her hos Teco Office.

Hurtig levering lige til døren

Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter. De har over 20 års erfaring i, hvordan man med den rette indretningsløsning skaber trivsel og arbejdsglæde på kontoret. Med deres hjælp kan du være sikker på at få den ideelle løsning med vores kviklevering.

Ring os op på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan få leveret kontormøbler i en fart.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.