Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Mødemøbler

Kvalitets mødemøbler hos Teco Office

Med den rette kombination af mødestole og mødeborde kan du både fremelske produktiviteten, kreativiteten og trivslen i din virksomhed. Vores udvalg af mødemøbler byder på mange spændende designs, der med det minimalistiske udtryk er nemme at kombinere.

Stort udvalg af elegante mødestole og mødeborde

Alle vores mødeborde og mødestole er – ligesom vores øvrige sortiment – af førsteklasses kvalitet. Det gælder både materialer, design, funktionalitet og holdbarhed. Vi stiller krav til vores leverandører om at benytte miljørigtige produktionsmetoder og levere kvalitetshåndværk, der holder i mange år. 

Når du vælger en løsning af mødeborde og mødestole fra Teco Office, værner du dermed ikke kun om dine medarbejderes trivsel, men også om miljøet. Vores mødeborde og mødestole findes i mange forskellige varianter, der alle tilbyder stor komfort og moderne designudtryk.

Køb kvalitets barstole og barborde hos Teco Office

Barborde og barstole er ideelle i for eksempel loungen. Med barborde og barstole kan medarbejdere og gæster slappe af eller holde mere uformelle møder. Vores sortiment i loungemøbler tilbyder dig funktionelle løsninger i mange forskellige udgaver, størrelser og farver.

Med vores barborde og højstole har du mulighed for at indrette dig både funktionelt og æstetisk. Alle sortimentets barborde og højstole er udført i et enkelt og elegant design. Pift loungen op med en farvestrålende løsning af barborde og højstole – eller sammensæt en mere diskret løsning i neutrale farver.

Har du behov for råd og vejledning til at sammensætte dine konferencemøbler til en velfungerende løsning, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.