Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Loungemøbler

Med de rigtige loungemøbler kan du skabe funktionelle rammer i loungen og andre lokaler, hvor medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere samles til uformelle møder eller en kop kaffe i pausen.

Vi hos Teco Office har håndplukket et skarpt sortiment af loungemøbler til dig, der stiller krav til både funktionaliteten, ergonomien, æstetikken og holdbarheden.

Møblerne kaldes også for vente-/hvilemøbler, da de er perfekte til den korte pause.

Vores sortiment af loungemøbler byder både på udsøgte loungeborde, loungestole og loungesofaer fra nogle af de bedste producenter på markedet.

Gå på opdagelse i udvalget nedenfor og lad dig inspirere af de stilfulde og komfortable møbler.

Loungestole, loungeborde og loungepuffer til virksomheder

Med loungeborde og loungestole fra Teco Office får du førsteklasseskvalitet hele vejen igennem. Loungebordene og loungestolene er udført i kvalitetsmaterialer og med miljørigtige produktionsmetoder. Men du får ikke kun sublimt håndværk med vores loungeborde og loungestole. Du får også et elegant og tidløst design, der er nemt at kombinere med din eksisterende indretning.

Vores sortiment af loungemøbler tilbyder dig funktionelle løsninger i mange forskellige udgaver, størrelser og farver. Uanset hvilken løsning du sammensætter, får du bæredygtigt og holdbart design, der skåner miljøet.

Med vores loungesofaer har du mulighed for at indrette dig ekstra komfortabelt. Alle sortimentets loungesofaer er udført i et enkelt og elegant design, som let kan matches med den øvrige indretning i loungen.

Køb møbler til venteområder hos Teco Office

Nøgleordene for alle vores loungemøbler er elegance, design og uovertruffen siddekomfort. Det er alle nøgleord, som kendetegner vores store udvalg af siddemøbler, hvad end der er tale om praktiske kontorstole eller lækre loungemøbler.

Skal dit kontormiljø have et løft, hvad angår longemøbler? Så vil vi hos Teco Office hellere end gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige møbler. Du kan nemt kontakte os ved at ringe på tlf. 20 20 33 55 eller skrive til vores mail info@tecooffice.dk. Vores konsulenter sidder klar med kyndige råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.