Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Bordlamper – B.lux – System T40

-20%

Kvik levering

Hos Teco Office er der mulighed for at få leveret, når det skal gå ekstra hurtigt. Vi har 22 modeller til hurtig levering i denne kategori.
Se udvalg

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Bordlamper – B.lux – System T40

Udtryksfuld skrivebordslampe, designet i slutningen af ​​70’erne med udgangspunkt i den engelske skole. Enkelheden af ​​dets former afspejles i de logiske funktionsmuligheder. T30 kan justeres i mange vinkler og tilbyder spændende funktionalitet og fleksibilitet.

 

Armlængde: 40 x 20 cm
Bordfod: Ø22 cm
Lampehoved: Ø17 cm
Arm: 2 led
LED lyskilde, 10W
Vælg mellem flere farver

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
3.787,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
    • kr.
    • kr.
    • kr.
    • 232 kr.
Varenummer 736040 Kategorier ,

I mere end 40 år har B.lux fremstillet lys, der er på forkant med udviklingen. B.lux lamper er unikke, funktionelle og fyldt med poesi; og de hjælper med at skabe den perfekte atmosfære, hvad enten det er indendørs,udendørs eller i byrummet.  B.lux tilbyder tekniske og æstetiske løsninger, der giver mulighed for at drømme.

Vores miljø har givet os alt og for bevare den, overholder B.lux de højeste standarder for produktionskontrol og affaldshåndtering. Halvfems procent af råvarerne der benyttes, er af spansk oprindelse, og der bruges træ fra kontrollerede skove, der opfylder alle bæredygtigheds kriterier opstillet af PEFC.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.