Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

EU-Blomsten produkter

Viser alle 4 resultater

EU-Blomsten er et af Danmarks to officielle miljømærker, hvoraf Svanemærket er det andet officielle miljømærke. Med EU-Blomsten er du derfor garanteret, at produkterne med mærket belaster miljøet mindst muligt på deres rejse fra produktion til forbrug.

Når der vælges produkter, som er mærket med EU-blomsten, kan du derfor handle med god samvittighed.

I vores varierede sortiment tilbyder vi et udvalg af produkter, der er certificeret med miljømærket EU-Blomsten. Hos Teco Office lægger vi vægt på miljømæssig ansvarlighed. Det betyder, at vi er meget opmærksomme, når vi udvælger produkter til vores sortiment.

Vi stiller ikke kun store krav til vores løsninger rent funktionelt, ergonomisk og æstetisk. Miljøet er også et meget vigtigt parameter. Tag et kig på vores udvalg af produkter med EU-Blomsten nedenfor.

Hæve-sænkeborde og reolsystemer med EU-Blomsten 

Kravene til produkter med EU-Blomsten bliver løbende evalueret og skærpet på basis af den nyeste viden og markedsudvikling. Når kravene revideres, bliver alle miljømærkede produkter revurderet og dokumenteret, så de lever op til de nye krav. Når du vælger produkter med EU-Blomsten, bidrager du derfor til at dreje produktudviklingen i en mere bæredygtig retning.

Vælg produkter med EU-Blomsten og vær med til at minimere den samlede miljøbelastning til gavn for både mennesker, miljø og jordens ressourcer. Uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at det er blandt de miljømæssigt bedste i sin kategori.

Her på siden kan du finde alt fra hæve-sænkeborde til funktionelle reolsystemer. Alle kontormøblerne er naturligvis mærket med EU-Blomsten, da de er produceret af certificeret træ, hvor mest muligt materiale er genanvendt.

Vær med til at gøre en forskel med EU-Blomsten

Vil du være med til at gøre en forskel, når det gælder miljøet? Så start hos Teco Office. Vi er stolte af at komme med på rejsen. Har du spørgsmål til vores miljømærkede produkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.