EU-Blomsten produkter

Viser alle 4 resultater

I vores varierede sortiment finder du et udvalg af produkter, der er certificeret med miljømærket EU-Blomsten. Hos Teco Office lægger vi vægt på miljømæssig ansvarlighed. Det betyder, at vi er meget opmærksomme, når vi udvælger produkter til vores sortiment. Vi stiller ikke kun store krav til vores løsninger rent funktionelt, ergonomisk og æstetisk. Miljøet er også en meget vigtig parameter.

EU-Blomsten er et af Danmarks officielle miljømærker, og din garanti for at produkterne belaster miljøet mindst muligt på deres rejse fra produktion til forbrug. Når du vælger produkter, der er mærket med EU-Blomsten, kan du derfor handle med god samvittighed – nemt, hurtigt og med en bevidst holdning til dine omgivelser.

Kravene til produkter med bliver løbende evalueret og skærpet på basis af den nyeste viden og markedsudvikling. Når kravene revideres, bliver alle miljømærkede produkter revurderet og dokumenteret, så de lever op til de nye krav. Når du vælger produkter med EU-Blomsten, bidrager du derfor til at dreje produktudviklingen i en mere bæredygtig retning.

Vælg produkter med EU-blomsten, og vær med til at minimere den samlede miljøbelastning, til gavn for både mennesker, miljø og jordens ressourcer. Uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at det er blandt de miljømæssigt bedste i sin kategori. Nemmere bliver det ikke at indrette sig med omtanke og respekt.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen