Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Bordlamper – LightUp – London

-20%

Kvik levering

Hos Teco Office er der mulighed for at få leveret, når det skal gå ekstra hurtigt. Vi har 22 modeller til hurtig levering i denne kategori.
Se udvalg

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Bordlamper – LightUp – London

Trendy, sølvfarvet skrivebordlampe med et smart lampehoved, der har en gennemsigtig ydre skærm over en sølvfarvet skal. Arme og bordfod har dekorative riflede detaljer. Meget stor rækkevidde og gode vinklingsmuligheder, hvilket gør den perfekt til et større skrivebord.

 

Armlængde: 40 x 40 cm
Lampehoved: Ø10 cm
Bordfod: Ø21 cm
Lystyrke: 835 lux (40 cm)
LED lyskilde, 6W
Farvetemperaturer: 3000
Farvegengivelse: 80 Ra
Sølv m/transparent lampehoved

 

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
1.456,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
Varenummer 775742 Kategorier ,

Forskning viser, at korrekt bordbelysning gør os mere effektive, friskere og vi får færre sygedage. Gode lysforhold mindsker risikoen for unødige problemer med hovedpine, ondt i nakke og skuldre. Det skyldes, at kroppen forsøger at kompensere for de dårlige lysforhold ved at spænde musklerne. En asymmetrisk bordbelysning giver en retningsbestemt lysfordeling. For at opnå bedst lysindfald anbringes lampen på venstre side for en højrehåndet person og vice versa.

I vores belysningsserie LightUp by Matting har vi sørget for at alle de krav, som stilles til en professionel arbejdslampe, er opfyldt. Korrekt bordbelysning gør os mere effektive, friskere og reducerer omkostningerne til sygemeldinger. 92 % af de erhvervs arbejdende svenskere mener, at belysningen på deres arbejdsplads er vigtig for at de skal have det godt på arbejdet. En forkert belysning medfører ofte forkert arbejdsstilling, af og til med rygsmerter som følge. Med god belysning kan du arbejde i en korrekt stilling. En dårlig belysning kan også medføre træthed og hovedpine. Tilpas stærkt, blænd- og flimmerfrit lys kan gøre det lettere at arbejde.

Når du vælger en LightUp arbejdspladslampe, kan du altid være helt sikker på at:
Det er en LED-lampe med lysdioder af god kvalitet, levetiden er altid 40-50.000 timer og den har flimmerfrit lys.
Den er yderst driftssikker, har stor holdbarhed og et meget lavt energiforbrug.
Belysningsstyrken altid er mindst 900 lux på 40 cm afstand (mere i de fleste tilfælde), hvilket er branchens krav til en fuldt tilstrækkelig arbejdslampe.
Lyskilden altid er inkluderet. Hvor mange watt fremgår af emballagen.
Farvetemperaturen, varmhvidt lys eller dagslys, angives altid på emballagen.
Den er sikkerheds- og miljøgodkendt.
Farvegengivelsen (Ra) er god.

Produkt info – London – KLIK HER

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.