Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kvik – Mødestol – S10 – Fuldpolstret – Armlæn

Kvik levering
-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Kvik – Mødestol – S10 – Fuldpolstret – Armlæn

S10 er elegant mødestol med hjul, vip og højdejustering.

 

Stålstel m/5-grenet fod
Drejefunktion
Vippefunktion
Fuldpolstret
Højdejustering
Med armlæn
Højde: 81/94 cm
Rygbredde 52 cm
Siddehøjde: 45-58 cm
Siddedybde: 45 cm
Fodkryds bredde: 68,5 cm
Stel i blankpoleret aluminium
Sort stof eller læder

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
5.663,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
    • kr.
    • 975 kr.
Varenummer 9772-K Kategorier ,

Cube Design stiller store krav til produktionen af mødestole – det samme gælder for de samarbejdspartnere og underleverandører, som der anvendes. Kvalitet har altid været et kendemærke for Cube Design, og der produceres derfor kun mødestole i høj kvalitet. Hos Cube Design holdes der fast i, at møbler skal have lang levetid. Derfor benyttes der udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillings processen. Samtidig lægges der stor vægt på at skabe mødestole i et flot og funktionelt design.

Filosofien er, at når det funktionelle og det visuelle går op i en højere enhed, er Cube Design møbler med til at fremme både psykiske- og fysiske gode arbejdsbetingelser for medarbejdere.

Cube Design er FSC certificeret, og tilbyder store dele af sortimentet som FSC. Vælger du et FSC produkt, så er det tydeligt mærket med FSC. FSC er din sikkerhed for, at der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan reproducere. Alt træ eller papir i et FSC-certificeret produkt kommer fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige ressourcer, og alle led i leverandørkæden skal have en FSC-certificering.

Cube Design er ISO 14001:2015 certificeret, og har 10 års garanti på alt opbevaring, samt 5 års garanti på det øvrige sortiment.

Certifikat ISO 14001 – KLIK HER

 

Udvalgte produktkategorier

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.