Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Maxi Tower – EU Blomst – 4 rum – 80V

-25%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Maxi Tower – EU Blomst – 4 rum – 80V

EU-Blomsten er et af Danmarks officielle miljømærker. De gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Målet med miljømærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Link til certificat

 

Venstrevendt (åbning på højre side af skab)
Højde: 115,3 cm
Dybde: 80 cm
Bredde: 39,8 cm
Lås m/2 nøgler
Alu greb
Ekstra bagbeklædning til ledninger
Pladesokkel m/stillesko
Soft close lukning
Hvid decor laminat

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
7.273,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
Varenummer EU-2-318-10V Kategori

Fumacs vision er at ville være bedst til bæredygtige løsninger. Bæredygtighed dækker over mange aspekter, hvor miljø uundgåeligt er et vigtigt aspekt: ”Vi arbejder efter ISO 14001 miljøledelses systemet, indkøber FSC® certificeret træ, udarbejder grønt regnskab, genanvender mest muligt og har i det hele taget stor fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor er vi ekstra glade og stolte over, at vi nu også kan tilbyde kontormøbler, der er certificeret med EU-Blomsten og endda er de første i Danmark, der har hæve-/sænkeborde og udtrækssskabe, der er certificerede med det officielle europæiske miljømærke.

EU-blomsten produkt oversigt – KLIK HER

EU-blomsten produkter – KLIK HER

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.