Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Bagbeklædning – 070 x 155 cm – 2 rum høj

-25%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Bagbeklædning – 070 x 155 cm – 2 rum høj

Bagbeklædninger tilpasset Jive seriens reoler og skabe. Beklædningerne har en lyddæmpende effekt og kan også benyttes som opslagstavler. 

 

Til 2 rums skab
Højde: 70,3 cm
Bredde: 155,8 cm
Pladetykkelse: 1 cm
Lyddæmpende effekt
Kan benyttes som opslagstavle
Vælg mellem flere stoffarver
Såfremt der ønskes andre stof eller farve muligheder, kontakt venligst vores kundeservice

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
2.396,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
Varenummer 993-161 Kategori

Fumac arbejder efter ISO 14001:2015 (miljø) og ISO 9001:2015 (kvalitet) principperne. Det betyder blandt andet, at fumac opfylder lovmæssige krav, kundekrav og egne krav relateret til kvalitet og miljø.

Fumac sætter en ære i at levere den allerbedste kvalitet. Der tages ansvar for arbejdet i hele værdikæden lige fra salgsfasen til produktion og produkter til levering og after-sales-service. Fumac lytter til kunderne og rådgiver om de bedste løsninger tilpasset deres behov. Der produceres kvalitetsmøbler i overensstemmelse med kunders forventninger – og der leveres til aftalt tid.

Læs mere om vores kvalitets- og miljøpolitik.

Fumac opfylder alle krav til dansk lovgivning og har endvidere udarbejdet en generel miljøledelse i henhold til anerkendte internationale standarder. Miljøledelse er baseret på ISO 14001:2015, og der udarbejdes årligt miljøregnskaber, hvor det blandt andet fremgår, at produktionsprocesser er mindst muligt forurenende.

Udvalgte produkter er EU-Blomsten miljøcertificerede, dvs. at produkterne lever op til skrappe miljø- og kemikaliekrav. Med EU-Blomsten er fumac med til at fremme cirkulær økonomi ligesom EU-Blomsten bidrager til en lang række af FN’s verdensmål, især nr. 12 med henblik på en ansvarlig og bæredygtig produktion.

Fumac er FSC® certificeret og benytter kun bæredygtigt træ fra kontrollerede skovbrug, ligesom at leverandører af træ og spån er FSC certificerede. Fumac er stolte over at kunne tilbyde FSC certificerede produkter, da fumac dermed bidrager til mindst 14 af de 17 verdensmål.

Læs mere om miljøpolitik her samt om EU-Blomsten og FSC på ecolabel.dk og fsc.dk.

Du kan kan downloade EU-Blomsten licens samt FSC certifikat her

Hos fumac har man taget stilling til, hvilken adfærdskodeks der ønskes at støtte og styrke. Fumac kræver af deres leverandører, at de skal leve op til de samme høje standarder, som de stiller til dem selv. Code of Conduct beskriver blandt andet respekt for medarbejderne og basale menneskerettigheder, forbud mod børnearbejde og helbred og sikkerhed for medarbejderne.

Du kan læse mere om vores Code of Conduct her: Code of Conduct for FUMACs leverandører.

Hos fumac tager man et socialt ansvar. Fumac sætter en ære i at hjælpe mennesker med forskellige problemstillinger på arbejdsmarkedet. Fumac har ansatte i arbejdsprøvning, medarbejdere i flexjob og medarbejdere i jobtilskud.

Fumac arbejder intenst på at have et godt arbejdsmiljø for de ansatte. Mange af medarbejderne har arbejdet hos fumac i mange år – det ser fumac som et sundhedstegn for virksomheden.

Det gode arbejdsmiljø giver ansatte arbejdsglæde, evne og villighed til både at arbejde fleksibelt og bidrage til at forhindre arbejdsskader, ulykker-, -lidelser og ’nær-ved-ulykker’.

Sundhed og trivsel er højt på dagsordenen hos fumac– helt i tråd med FN’s verdensmål nr. 3.

Montage vejledning – Edge gulvskærmvæg – KLIK HER

Akustik – Testresultater – KLIK HER

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.