Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skydedørsskabe

Med skydedørsskabe får du funktionel og rummelig opbevaring. Hos Teco Office har vi et sortiment af elegante skydedørsskabe til dig, der hverken vil gå på kompromis med kvaliteten, designet eller funktionaliteten.

Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle vores skydedørsskabe på denne side. Der er et skydedørsskab for enhver smag og de kan alle tilpasses individuelt.

Skabene fås i forskellige størrelser, udgaver, materialer og farver samt et udvalg af praktisk tilbehør.

Tag et kig nedenfor og bliv inspireret af vores sortiment.

God og praktisk opbevaring med skydedørsskabe 

Opbevaring er ofte nøgleordet på arbejdspladser. Det er uanset, om der er tale om et bilværksted eller et kontormiljø. De mange remedier, papirer, mapper m.m., man benytter sig af på arbejdspladsen, skal kunne placeres et sted og gemmes væk. Det er både, så det ikke fylder i rummet, men også for at holde styr på alle remedierne.

Her kan et skydedørsskab ofte være den rette løsning, da det giver mulighed for hurtigt og nemt at gemme vigtige ejendele væk. Samtidig giver skydedørsskabe et stort overblik, da man kan åbne skabet i en af siderne og se alt, der befinder sig inde i skabet. Du er derfor sikret god opbevaring og et godt overblik, når du køber skydedørsskabe hos os.

Det eneste, du skal tage stilling til, er, hvilken farve og model, du skal have. Der er også muligt at tilvælge en bagbeklædning til skabene, som har en lyddæmpende effekt og kan bruges som en opslagstavle.

Et must på ethvert kontor!

Kontakt Teco Office for råd og vejledning

Mangler du et skydedørsskab til virksomheden, men er i tvivl om, hvilket det skal være? Så tag endelig kontakt til os. Vi ved, hvor udfordrende det kan være at vurdere, hvad man har brug for af kontormøbler, og vi vil derfor hellere end gerne rådgive og vejlede dig. Ring blot til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.