Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Bordlamper – B.lux – Bluebird R

-20%

Kvik levering

Hos Teco Office er der mulighed for at få leveret, når det skal gå ekstra hurtigt. Vi har 22 modeller til hurtig levering i denne kategori.
Se udvalg

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Bordlamper – B.lux – Bluebird R

Kvalitets LED skrivebordslampe fra B.lux, designet af Jorge Pensi. Bluebird T er den stille elegance, kombineret med lysteknik af højeste kvalitet. Bluebird passer ind i alle kontorindretninger og er ganske enkelt en fantastisk bordlampe.

 

Armlængde: 93 cm
Armhøjde: 25 cm
Bordfod: Ø19 cm
LED lyskilde, 6,3W
Farvetemperatur: 3000
Farvegengivelse: 90 Ra
Raw lampehoved & fod
Eg lampearm

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
6.172,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
Varenummer 602006 Kategorier ,

I mere end 40 år har B.lux fremstillet lys, der er på forkant med udviklingen. B.lux lamper er unikke, funktionelle og fyldt med poesi; og de hjælper med at skabe den perfekte atmosfære, hvad enten det er indendørs,udendørs eller i byrummet.  B.lux tilbyder tekniske og æstetiske løsninger, der giver mulighed for at drømme.

Vores miljø har givet os alt og for bevare den, overholder B.lux de højeste standarder for produktionskontrol og affaldshåndtering. Halvfems procent af råvarerne der benyttes, er af spansk oprindelse, og der bruges træ fra kontrollerede skove, der opfylder alle bæredygtigheds kriterier opstillet af PEFC.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.