Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Garderobeskab – Jive – 06 rum

-25%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Garderobeskab – Jive – 06 rum

Med Jive garderobeskabe løses din virksomheds opbevaringsbehov på en stilren, praktisk og overskuelig måde. Enkelt design, lækre overflader, flotte farver samt utallige fleksible kombinationsmuligheder.

 

Ensfarvet
3 x 2 rum
Højde: 77,8 cm (inkl. pladesokkel)
Dybde: 42 cm
Bredde: 116 cm
Pladesokkel i antracit
Højrehængte låger
Grebsfri låger
Lås m/forskellige låsekoder
Samlet fra fabrikken, ekskl. eventuelle hjul, sokkel & ben
Decor laminat (vælg mellem flere farver)
Såfremt der tilvælges tilbehør, kontaktes du med hensyn til farve.

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
8.254,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • 603 kr.
  • 480 kr.
  • 1266 kr.
  • 104 kr.
  • 364 kr.
  • 250 kr.
Varenummer 11432 Kategorier , ,

Fumac arbejder efter ISO 14001:2015 (miljø) og ISO 9001:2015 (kvalitet) principperne. Det betyder blandt andet, at FUMAC A/S opfylder lovmæssige krav, kundekrav og egne krav relateret til kvalitet og miljø. Fumac sætter en ære i at levere den allerbedste kvalitet. Vi tager ansvar for vores arbejde i hele værdikæden lige fra salgsfasen til produktion og produkter til levering og after-sales-service. Vi lytter til vores kunder og rådgiver dem om de bedste løsninger tilpasset deres behov. Vi producerer garderobeskabe i overensstemmelse med vores kunders forventninger – og vi leverer til aftalt tid.

Fumac opfylder alle krav til dansk lovgivning og har endvidere udarbejdet en generel miljøledelse i henhold til anerkendte internationale standarder. Fumac miljøledelse er baseret på ISO 14001:2015, og der udarbejdes årlige miljøregnskaber, hvor det blandt andet fremgår, at produktionsprocesser er mindst muligt forurenende.

Fumac er FSC® certificeret og benytter kun bæredygtigt træ fra kontrollerede skovbrug, ligesom vores leverandører af træ og spån er FSC certificerede. Fumac er stolte over at kunne tilbyde FSC certificerede produkter, da Fumac dermed bidrager til mindst 14 af de 17 verdensmål.

Hos FUMAC har man taget stilling til, hvilken adfærdskodeks der ønskes at støtte og styrke. Fumac kræver af leverandører, at de skal leve op til de samme høje standarder, som Fumac stiller til sig selv. Fumac Code of Conduct beskriver blandt andet respekt for medarbejderne og basale menneskerettigheder, forbud mod børnearbejde og helbred og sikkerhed for medarbejderne.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.