Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Garderobeskabe

Arbejdes der et sted, hvor medarbejdere skal have mulighed for at kunne låse deres ejendele inde, opbevare det mest nødvendige, samt have deres faste plads. Så gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor og bliv klogere på alle mulighederne.

Vores sortiment af garderobeskabe tilbydes i mange forskellige varianter og størrelser. Alle vores garderobeskabe er producerede med fokus på kvalitet, brugervenlighed og miljøet.

Omklædningsskabe i flere størrelser og materialer

Garderobeskabe eller omklædningsskabe, som de også kaldes, fås i mange forskellige udformninger og designs. Vi har skabe med god plads, hvor man kan hænge sin jakke og have en del opbevaring, men også skabe, hvor der blot er plads til få ejendele – feks. vores smårumsskabe. 

Du kan også vælge dit omklædningsskab efter det materiale, du foretrækker. Vi tilbyder nemlig skabe i stål og træ. Så hvis du er særligt interesseret i et af materialerne, kan du vælge dit omklædningsskab derefter.

Ellers kan du naturligvis vælge skab efter det konkrete behov du har – altså hvor meget opbevaring du og dine medarbejdere skal bruge. 

Med et garderobeskab til kontoret er du sikker på, at alle medarbejdere kan opbevare deres ejendele trygt hele dagen. Derudover slipper I for at have personlige ejendele til at flyde rundt på kontoret. 

Kontakt Teco Office ved spørgsmål

Sidder du tilbage og er i tvivl om, hvilket form for omklædningsskab, du skal have til kontoret? Så skal du ikke tøve med at kontakte os hos Teco Office. Vi er nemlig specialister inden for kontormøbler og vil hellere end gerne vejlede dig, hvis du skal bruge hjælp til noget.

Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv mail til info@tecooffice.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.