Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kabelsystem – Apto – 150 cm – Uden beslag

På lager
-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Kabelsystem – Apto – 150 cm – Uden beslag

Åbne kontormiljøer har sine fordele, men desværre også ulemper. Højere støjniveau er en af ulemperne og ligeså den store lednings kompleksitet som følger med de åbne landskab. Et multifunktionelt eksempel på løsninger af disse udfordringer, er denne kabelbakke med dertilhørende akustik – og opslagsvæg.

 

Kabelbakken er som udgangspunkt til opbevaring af kabler og ledninger, men er fremstillet i genanvendeligt filt, som har akustisk-egenskaber. Ydermere kan filten anvendes til opslagstavle
til de vigtigste notater.

 

Hele Apto kollektionen er bygget op omkring et specialdesignet multibeslag, hvor minimalistiske linjer kombineret med simpel funktionalitet har været de bærende elementer.

 

Bredde: 150 cm
Højde: 60 cm
Højde over skrivebord: 43 cm
Samlet dybde: 13,2 cm
Skærmvæg dybde: 1,2 cm
Sort, grøn eller mørkeblå
Grå filt
Bemærk: Multibeslag er ikke inkluderet, kan købes som tilbehør til dette produkt.

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
2.407,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • 494 kr.
  • 494 kr.
  • 494 kr.

Verdens voksende forbrug gør os nødsaget til at indarbejde langtidsholdbar cirkulation, således at produkter forbliver i kredsløbet så længe som muligt. Arbejdspladsernes modsvar på udviklingen, er, at formindske kvadratmeter pladsen pr. ansat. Dette resulterer i mindre plads til den enkelte medarbejder, og i yderst konsekvens, at medarbejdere må deles om kontorpladsen. Visionen bag Apto har været at skabe en kollektion, som tilgodeser udviklingen, med udgangspunkt i et specialdesignet multibeslag.

Produktblad-KLIK HER

Monterings vejledning-KLIK HER

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.