Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Tilbehør

Med vores brede sortiment af tilbehør kan du skabe funktionelle, ergonomiske og sikre arbejdspladser.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter – altid med fokus på funktionalitet og fleksibilitet. Vælg mellem mange modeller af tilbehør, størrelser og farver.

Du finder både computerophæng, kabelbakker, kabelgennemføringer, kabelholdere, kopholdere, laptopholdere, laptopskuffer, tabletskuffer, monitorarme, penneskuffer, pennebakker, udtrækshylder og taskekroge og meget mere.

Tag et kig på vores sortiment nedenfor.

Tilbehør til skrivebordet i form af ophæng og kabler

Computerophæng og cpu-ophæng er uundværlige, hvis du vil skabe optimale arbejdsbetingelser på kontoret. Vi har et stort udvalg af funktionelle, fleksible og minimalistiske computerophæng og cpu-ophæng skabt til den moderne virksomhed. Vælg imellem computerophæng og cpu-ophæng til bærbare computere eller cpu’er i forskellige varianter og farver.

Med kabelbakker og kabelsystemer kan du nemt holde styr på dine ledninger og stikdåser. Kabelbakkerne monteres under bordet og er både med til at holde orden på kontoret og øge sikkerheden. Vælg imellem faste, fleksible og oplukkelige kabelbakker i forskellige størrelser. Kabelsystemet giver medarbejderne mulighed for at holde styr på deres egne kabler i åbne kontormiljøer.

Kabelgennemføringer kan anvendes til at skjule hullet i bordpladen, som ledninger fra computeren går ned igennem. Med kabelgennemføringer er du dermed fri for, at dine kabler hænger ned bagved bordet. De minimalistiske kabelgennemføringer i vores sortiment giver dig mulighed for at skabe æstetiske løsninger overalt på kontoret. Kabelgennemføringerne fås i forskellige designs, så du nemt finder den rigtige løsning til dit kontor.

Gør livet nemmere med kabel-, kop-, magasin og laptopholder

Kabelholdere og ledningsholdere er ideelle til at holde kabler og ledninger på plads, så du kan føre dem langs kontorets lister og paneler. Med kabelholdere og ledningsholdere kan du holde orden på kontoret og samtidig øge sikkerheden. Vælg imellem holdbare, minimalistiske kabelholdere og ledningsholdere i forskellige udgaver hos os.

Kopholdere og magasinholdere er praktiske løsninger til kontoret. Med kopholdere øger du sikkerheden ved computeren, så kaffe, te og andre drikkevarer ikke vælter og ødelægger dokumenter og elektronik. Vores sortiment byder på funktionelle kopholdere i forskellige varianter. Magasinholderen giver dig mulighed for at opbevare magasiner på en elegant måde, som gør dem let tilgængelige. Magasinholderne kan dog også bruges til at opbevare mapper, bøger og endda også laptops.

Laptopholdere tilbyder dine medarbejdere gode arbejdsbetingelser ved den bærbare computer. Med praktiske laptopholdere understøtter du ergonomisk korrekte arbejdsstillinger og forebygger fysiske gener. I sortimentet finder du et varieret udvalg af laptopholdere i sublim kvalitet. Samtlige laptopholdere er udført i et moderne, minimalistisk design, der matcher de fleste kontormiljøer.

Vi har skuffer til opbevaring af laptops, tablets m.m.

Laptopskuffer er designet til diskret, praktisk og sikker opbevaring af bærbare. Laptopskuffer giver dig desuden mulighed for at spare plads på skrivebordet, når der arbejdes på en ekstern skærm. Montér laptopskuffer under skrivebordet, og du tilbyder dine medarbejdere en funktionel kontorplads, hvor der kan arbejdes effektivt.

Med tabletskuffer kan du opbevare dine tablets praktisk og sikkert. Sortimentet rummer tabletskuffer i forskellige størrelser. Alle tabletskufferne er af førsteklasseskvalitet og forsynet med lås, så både materiel og følsomme oplysninger opbevares sikkert.

Penneskuffer tilbyder dig praktisk opbevaring af penne og andre artikler, du bruger i løbet af arbejdsdagen. Med penneskuffer monteret under skrivebordet har du altid det, du skal bruge, lige ved hånden. Vælg imellem penneskuffer i forskellige varianter og størrelser.

Tilbehør med funktionelle og ergonomiske løsninger

Monitorarme er designet til montering på skærmen. Med monitorarme fra Teco Office kan du skabe ergonomiske løsninger til kontoret. Monitorarmene gør det muligt at indrette sig fleksibelt ved skærmen og variere arbejdsstilling dagen igennem. Med vores udvalg af monitorarme får du praktiske og holdbare løsninger i topkvalitet. Vælg imellem monitorarme i forskellige designs og farver.

Udtrækshylder er en fleksibel løsning til kontoret. Med udtrækshylder kan du få ekstra plads til computeren. Udtrækshylderne trækkes nemt ud, når de skal bruges, og skubbes ind under skrivebordet igen, når du er færdig med at arbejde. Med udtrækshylder får du dermed en funktionel løsning, der ikke optager gulvplads. Udtrækshylderne fås i forskellige modeller, så du kan sammensætte netop den løsning, du ønsker.

Du kan også få runde borde hos os, der kan monteres direkte på skrivebordet. Perfekt til at udnytte pladsen optimalt. Aldrig har det været nemmere at få det bedste ud af den sparsomme plads på skrivebordet.

Teco Office har alt i skrivebordstilbehør

Pennebakker er ideelle til opbevaring af de skriveremedier, du bruger i løbet af arbejdsdagen. Med de funktionelle pennebakker i sortimentet har du altid nem adgang til det, du skal bruge, og du skaber samtidig god plads på arbejdsbordet. Vælg imellem pennebakker i forskellige udgaver og størrelser.

Lægger du vægt på, at der er ordentligt og ryddeligt på kontoret, er taskekroge og bordhylder en god løsning. Med de minimalistisk designede taskekroge i sortimentet kan du tilbyde både medarbejdere og gæster praktisk ophæng til tasker og andre genstande. Bordhylder giver dig mulighed for at opbevare remedier på minimal plads. Udover taskekroge og bordhylder har vi naturligvis også blomsterkasser og skraldepande i vores sortiment, der er uundværligt på ethvert kontor.

Ønsker du hjælp til at sammensætte den perfekte løsning af tilbehør, er du velkommen til at kontakte vores dygtige konsulenter. Ring blot til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.