Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantinestol – Gate Reflect – Eco – Armlæn

-15%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Kantinestol – Gate Reflect – Eco – Armlæn

Gate Reflect er en kvalitets kantinestol med garanteret lang holdbarhed, der er ideel til kantiner og undervisningsmiljøer. Gate Reflect sikrer med sin fleksible ryg optimal støtte og god siddekomfort i enhver situation.

 

Gate Reflect kantinestolen er produceret med særlig omtanke for miljøet. De sorte og grå skaller er fremstillet af recycled polypropylengranulat.

 

Stålstel m/4 ben
Plast skal
Fleksibel ryg
Med armlæn
Højde: 84 cm
Siddehøjde: 47,5 cm
Bredde: 60 cm
Siddedybde: 44 cm
Stabelbar: 10 stk
Krom eller sort stel
Skalfarver i sort eller grå
Såfremt der ønskes andre farver, kontakt venligst vores kundeservice

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
2.731,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • kr.
  • 139 kr.
  • 960 kr.
  • 1440 kr.
Varenummer 5000-E-Armlæn Kategorier , , ,

Gate Reflect kantinestolen er produceret med særlig omtanke for miljøet. Sorte og grå skaller fremstilles af recycled polypropylengranulat. Stellet består af 95% genbrugt stål eller 97% certificeret bæredygtigt genanvendt aluminium alt efter steltype. Efter afslutningen af sin livscyklus kan stolen let demonteres til kildesortering. Alle komponenter er 100% genanvendelige og kan integreres i fremtidig møbelproduktion.

Savir Design udvikler og producerer kvalitets kantinestole til kontraktmarkedet og undervisningssektoren med særligt fokus på design, innovation og bæredygtighed. Hvert eneste kantinestol hos Savir Design er håndlavet af dygtige håndværkere. Vi bruger kun de fineste og bedste materialer for at kvalitetssikre vores produkter. Hele processen er underlagt de strengeste kvalitetskrav for mindre miljøpåvirkning, forebyggelse af forurening og en lang holdbarhed for hvert enkelt produkt.

Vedligeholdelsesguide – KLIK HER

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.