Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantinestole

Som supplement til vores kantineborde, tilbyder vi et spændende sortiment af solide og funktionelle kantinestole. Alle stolene er udvalgt med henblik på siddekomfort og robusthed. Selvom alle stolene er meget robuste, er de skabt i et minimalistisk og elegant design, der giver indretningen et sofistikeret og moderne præg.

Uanset hvilken kantinestol du vælger, er der ikke gået på kompromis med hverken designet eller den gode komfort. Se dig endelig omkring i vores store udvalg nedenfor og bliv klogere på, hvilken kantinestol der skal pryde din kantine.

Stabile og funktionelle kantinestole i lækkert design 

Der er ingen tvivl om, at kantinestole er et must-have for alle virksomheder. De skal indbyde til små pauser i løbet af dagen, ligesom de skal bidrage til god komfort i spisepauserne. Derfor skal kantinestolene bruges til at skabe gode rammer for afslapning i kantinen, eller bruges dér hvor folk mødes til en kaffe. Alle ved, hvor vigtigt det er med en god stol, når man holder en velfortjent pause eller skal brainstorme og nytænke.

Kantinestole er kendetegnet ved at være praktiske og stabile, da de skal kunne tåle en våd klud og en masse skiftende personer hver dag. Det er dog ikke ensbetydende med, at kantinestole skal se kedelige ud. Heldigvis findes der mange kantinestole, der er skønne at se på rent æstetisk, og sådan nogle har vi i vores sortiment.

Hos Teco Office kan du både få kantinestole med de klassiske fire ben, kantinestole med hjul og sågar kantinebænke. Funktionaliteten er alfa omega, når vi taler kantinestole, og det har vi taget højde for.

Derfor er det kun op til dig at vælge din kantinestol efter designet.

Skal vi hjælpe med at finde din kantinestol? 

Hvilken kantinestol skal der være i din virksomhed? Det vil vi hos Teco Office hellere end gerne hjælpe dig med at vurdere. Vi har over 20 års erfaring med at sælge kontormøbler, og derfor kan vi tilbyde dig kompetent vejledning. Ring os op på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.