Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Penneskuffe – Teco Bambus – Lille

På lager
-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Penneskuffe – Teco Bambus – Lille

Disse bambusskuffer er en nyfortolkning af vores eksisterende bambus kollektion, som er skabt ud fra et bæredygtigt perspektiv. Med naturen som inspirationskilde og en vedvarende miljøbevidsthed fra vores producenters side, har det været oplagt at fortsætte med materialet, da det både er bæredygtigt, slidstærkt og alsidigt.

 

Udvendig bredde: 28,2 cm
Indvendig bredde: 25,5
Udvendig dybde: 24,3 cm
Indvendig dybde:  21,7 cm
Højde: 3,9 cm
Fuld udtræk
Sort bejdset eller klar lak

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
1.213,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
    • 300 kr.
    • kr.

Bambus har et utal af unikke egenskaber, da bambus er den hurtigst voksende plante i verden, som dyrkes uden hverken pesticider, vækstfremmende tilsætningsstoffer og/eller kunstvanding. Designet af bambusskufferne er ikke blot æstetisk og elegant, men er ligeledes funktionel under anvendelse. Designet har taget højde for kabler og ledninger, som diskret kan skjules ved brugen af de to huller i bagkanten. Skufferne har ligeledes fordelagtige mål, som gør, at de kan anvendes til størstedelen af alle skriveborde, – herunder dybde 80 borde. Kollektionen indeholder to forskellige størrelser, som begge er tilgængelige i henholdsvis klar lak og bejdset sort.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.