Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Barstol – Noor – 90

-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Barstol – Noor – 90

Noor Up er vores mellemhøje model. Med en siddehøjde på 63 centimeter har den en perfekt højde til borde på højde 90 cm, f.eks. kaffebarer, køkkener og alle andre livlige steder, hvor snakken går og atmosfæren er dynamisk.

 

Noor er GREENGUARD certificeret og dens miljømæssige påvirkning er dokumenteret i en environmental product declaration(EPD). Link til certificat

 

Stålstel m/sledgebase
Plast skal
Uden armlæn
Højde: 102,5 cm
Siddehøjde: 63 cm
Bredde: 56,5 cm
Dybde: 54,8 cm
Stabelbar: 5 stk
Til bordhøjde: 90 cm
Stelfarver (vælg mellem flere farver)
Skalfarver (vælg mellem flere farver)
Såfremt der ønskes andre farver, kontakt venligst vores kundeservice

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
2.851,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
 • Vælg skalfarve:

  Plast som benyttes er miljøvenlig og lever op til gældende EU-lovgivning på området - Vær opmærksom på at farven kan se anderledes ud på computer. Ved tvivl, kontakt vores kundeservice.

  Vælg stelfarve:

  Vælg tilbehør:

  • 45 kr.
  • 518 kr.

Polypropylen skallen fås i en lang række forskellige farver, som kan kombineres på kryds og tværs med stålstel i forskellige farver. Modellen kan stables, og armlæn er valgfri. Design af Form Us With Love, StokkeAustad og Grønlund Design

Flokk sætter miljøet i centrum gennem hele virksomheden. Flook lever op til kravene i miljøstyringssystemet ISO: 2015. De fleste Profirm produkter er fremstillet af materialer der kan genbruges.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.