Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Barstole

Barstole kan bidrage til at skabe afslappede rammer i fx kantiner, lounger og mødeområder. Med vores barstole har du mulighed for at indrette dig både funktionelt og stilsikkert. Alle sortimentets stole er udført i et enkelt og stilrent design.

Vi har barstole i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, så der både kan skabes farvestrålende og mere diskrete løsninger.

Alle vores barstole er af høj kvalitet. Materialerne er i top, funktionaliteten er i højsædet, og designet er tidløst. Det betyder barstole med lang levetid og dermed også en forskel for miljøet. Tag endelig et kig på vores sortiment nedenfor og find de højstole, der skal bidrage med god komfort i dit kontormiljø.

Find den rette barstol til kontormiljøet

Ligesom det er tilfældet med de klassiske, lave stole, vi kender fra fx spisebordet, er en barstol ikke bare en barstol. Barstole fås nemlig i et væld af udformninger og designs, og derfor har vi hos Teco Office stræbt efter at samle et bredt udvalg, så der helt sikkert er et design, som falder i din smag.

I vores udvalg kan du finde funktionelle højstole, der giver mulighed for at hænge din taske på ryglænet, og andre, hvor det især er siddekomforten, som er hovedfokusset.

Fælles for dem alle er, at de har lange ben og en kort rygstøtte, som er kendetegnet for barstole. Det giver dig mulighed for at sidde optimalt uden at krumme ryggen.

Det vigtigste for os er at kunne stå inde for de produkter, vi forhandler. Derfor har vi gjort en dyd ud af at samle et udvalg af højstole, der ikke blot bidrager til æstetikken på kontoret, men også siddekomforten.

Barstole til enhver virksomhed 

For at investere i barstole, behøver du ikke at have en bar. Det er vist slået fast nu. De kan bruges i kantiner, mødelokaler, longeområder med høje borde og mange andre steder. Er du i tvivl om, hvilken højstol du skal vælge? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os hos Teco Office.

Vi har over 20 års erfaring med salg af kontormøbler og indretningsløsninger til virksomheder, og derfor kan vi tilbyde dig gode råd og vejledning. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.