Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Barstole

Kvalitets barstole kan medvirke til at understøtte de behagelige og afslappede rammer i lounger og mødeområder.

Med barstole kan du indrette både funktionelt og minimalistisk. Alle sortimentets barstole er  i et enkelt og tidssvarende design. Vi har et stort udvalg af barstole i mange spændende designs, størrelser og farver.

Alle vores barstole er produceret med henblik på lang levetid og mindst mulig belastning af miljøet. Materialerne er i topkvalitet, komfort og funktionalitet er i højsædet, og designet er elegant og tidløst. Det betyder barstole du bliver glad for og dermed glæde af i rigtig mange år.

Tag endelig et kig på vores sortiment nedenfor og find de barstole, der skal bidrage med god komfort i dit kontormiljø. 

Find den rette barstol til kontormiljøet

En barstol er ikke bare en barstol. Barstole fås i rigtig mange forskellige  varianter og designs, og derfor har vi hos Teco Office et utrolig stærk udvalg af kvalitets barstole, der helt sikkert falder i din smag. 

I sortimentet findes barstole med fokus på funktionalitet, fx at jakke eller taske kan hænge på ryglænet, og nogle hvor designet er dæmpet og tidsløst. Det der gælder for dem alle, er at siddekomforten er i fokus.

Det vigtigste for os er at kunne stå inde for de produkter, vi forhandler. Vi har bestræbt os på at tilbyde et udvalg af barstole, der ikke blot bidrager til siddekomforten og trivsel i virksomheden, men også til miljøet. 

Barstole der gør en forskel

Alle vores barstole er lever op til alle gældende miljø og produktions krav og det uden undtagelse. Du kan derfor med god samvittighed investere i barstole fra Teco Office, vi står inde for kvalitet, miljø og service. Er du i tvivl om, hvilken barstol du skal vælge? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

Vi har over 20 års erfaring med salg af kontormøbler og indretningsløsninger til virksomheder, og derfor kan vi tilbyde dig gode råd og vejledning. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.