Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantinestol – Noor 4 – Oak – Armlæn

-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Kantinestol – Noor 4 – Oak – Armlæn

Noor er en moderne klassiker af møde-, konference- og kantinestole med stærk skandinavisk identitet og design med høj ergonomisk komfort, der giver vitalitet til arbejdspladsen og sociale områder.

 

Noor er GREENGUARD certificeret og dens miljømæssige påvirkning er dokumenteret i en environmental product declaration(EPD). Link til certificat

 

Stålstel m/4 ben
Finer skal
Med armlæn
Højde: 83,5 cm
Siddehøjde: 43,9 cm
Bredde: 54,3 cm
Dybde: 49 cm
Stabelbar: 5 stk
Armlæn i samme farve som stel
Stelfarver (vælg mellem flere farver)
Eg eller mørkbejdset eg
Såfremt der ønskes andre træsorter eller farver, kontakt venligst vores kundeservice

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
7.299,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
 • Vælg skalfarve:

  Fineren og lakken,som anvendes, er underlagt EU lovgivningen på området - Vær opmærksom på at fineren kan se anderledes ud på computer.

  • kr.
  • 393 kr.

  Vælg stelfarve:

  Vælg tilbehør:

  • 45 kr.
  • 56 kr.
  • 2026 kr.
Varenummer 6055-A Kategorier , , ,

Noor med 4 ben er slank og let. Polypropylen skallen fås i en lang række forskellige farver, som kan kombineres på kryds og tværs med runde ben i stål i forskellige farver. Noor 4-leg er nem at stable og passer perfekt til de fleste spiseområder, møderum eller studiemiljøer samt i hjemmet. Design af Form Us With Love, StokkeAustad og Grønlund Design

Flokk sætter miljøet i centrum gennem hele virksomheden. Flook lever op til kravene i miljøstyringssystemet ISO: 2015. De fleste Profirm produkter er fremstillet af materialer der kan genbruges.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.