Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Kantinestol – Noor W – Oak

-20%

Indretning og konsulenthjælp

Det kan være godt at få lidt professionel hjælp, når man skal indrette nye kontorlokaler. Når du handler hos Teco Office, har du flere muligheder.
Læs mere

Kantinestol – Noor W – Oak

Noor er en moderne klassiker af møde-, konference- og kantinestole med stærk skandinavisk identitet og design med høj ergonomisk komfort, der giver vitalitet til arbejdspladsen og sociale områder.

 

Noor er GREENGUARD certificeret og dens miljømæssige påvirkning er dokumenteret i en environmental product declaration(EPD). Link til certificat

 

Aluminium sæderamme
Med 4 træben
Krydsfiner skal
Uden armlæn
Højde: 83,2 cm
Siddehøjde: 43,9 cm
Bredde: 49 cm
Dybde: 48 cm
Kan ikke stables
Bemærk: Natur eller mørkbejdset askeben
Bemærk: Eg eller mørkbejdset eg stoleskal
Såfremt der ønskes andre træsorter eller farver, kontakt venligst vores kundeservice

Kr. 25.001 – 40.000 = 3 % i samlet mængderabat
Kr. 40.001 – 60.000 = 5 % i samlet mængderabat
Kr. 60.000+ = 7 % i samlet mængderabat
Normal pris
9.350,00 kr. inkl. moms
Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.
 • Vælg skalfarve:

  Fineren og lakken,som anvendes, er underlagt EU lovgivningen på området - Vær opmærksom på at fineren kan se anderledes ud på computer.

  • kr.
  • 393 kr.

  Vælg rammefarve:

  • kr.
  • 174 kr.

  Vælg ben farve:

  Lakken som benyttes er miljøvenlig og lever op til gældende EU-lovgivning på området - Vær opmærksom på at farven kan se anderledes ud på computer. Ved tvivl, kontakt vores kundeservice.

  Vælg tilbehør:

  • 48 kr.
Varenummer 6085 Kategorier , , ,

RBM Noor med træben er vores mest afslappede model i Noor serien. Den er derfor velegnet til mere uformelle omgivelser som gallerier, hjem eller pænere spisesteder. Polypropylenskallen fås i en lang række forskellige farver, som kan kombineres på kryds og tværs med træben i natur- eller mørkbejdset ask og sæderamme i aluminium.

Flokk sætter miljøet i centrum gennem hele virksomheden. Flook lever op til kravene i miljøstyringssystemet ISO: 2015. De fleste Profirm produkter er fremstillet af materialer der kan genbruges.

Udvalgte produktkategorier

Måske kan dette have din interesse?

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.