Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Værnemidler

Her på siden kan du finde et væld af forskellige værnemidler til kontoret. Værnemidler, der er effektive og udelukkende er udviklet med henblik på at beskytte og forebygge uhensigtsmæssig kontakt og påvirkning.

I kølvandet på Covid-19 har hele verden fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at holde vores omgivelser hygiejniske, og hvad det kan gøre at holde afstand og sørge for at spritte af.

Den måde, vi har tillært os at agere på i kontakt med andre mennesker under pandemien, kan vi aktivt bruge til noget fremover. Det kan give færre sygedage og i sidste ende gladere medarbejdere.

Her er det nødvendigt med effektive værnemidler, og alt det, du har brug for i den henseende, kan du få i vores udvalg nedenfor.

Værnemidler som bordskærme og antibakterielle betræk 

Der er ingen tvivl om, at både håndsprit, mundbind og visir er værnemidler, der er umulige at komme udenom som følge af Covid-19. Den bedste måde at bekæmpe vira på er ved at spritte hænder og holde afstand – helst med brug af mundbind eller visir. Derfor er vores sortiment af værnemidler også netop produkter, som har en antibakteriel funktion eller afskærmer dig fra andre.

Blandt vores værnemidler til kontoret har vi antibakterielle betræk til kontorstole samt standere og dispensere. Det antibakterielle betræk beskytter mod vira og kan monteres på enhver kontor- eller mødestol. Vælg blot et betræk efter din stols størrelse eller udformning. Vores mundbind-dispensere, mundbindholdere, infoskilte samt håndsprit-standere er især brugbare for dig, der arbejder i butik eller måske på restaurant.

For at skabe de bedste muligheder for afskærmning har vi hos Teco Office samlet både bordskærme samt gulv- og loftskærme til kontoret. Bordskærmene kan placeres på ethvert skrivebord og give tryghed for medarbejdere, der sidder tæt overfor hinanden. Du kan vælge mellem bordskærme i enten glas eller plast. Se også vores gulv- og loftskærme, som giver en effektiv afskærmning. Skærmene kan fx placeres på en restaurant mellem bordene, så gæsterne trygt kan nyde deres mad.

Kontakt Teco Office for gode råd og vejledning 

Værnemidler til kontorer, butikker og restauranter er kommet for at blive. Det er med til at holde hygiejnen ved lige, så medarbejderne og/eller kunderne trygt kan holde sig mest muligt ude af smitte af forskellig slags – herunder coronavirus. Ønsker du at opgradere kontormiljøet med effektive værnemidler, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.

Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 eller via mailen info@tecooffice.dk, hvis du har spørgsmål til vores værnemidler eller ønsker vejledning til, hvilke produkter du skal vælge. Det er vigtigt for os at skabe et grundlag for, at både du og dine medarbejdere kan føle jer trygge, når I befinder jer på arbejdspladsen.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.