Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Stoleunderlag

Hos Teco Office finder du et stort kvalitetssortiment af funktionelle stoleunderlag. Underlagene skåner dine gulve eller tæpper og får kontorstolene til at glide let og behageligt hen over gulvet.

Vores udvalg byder på underlag til stort set alle overflader og situationer. Alle underlag produceres med fokus på kvalitet, funktionalitet og miljø.

Stoleunderlagene fås i mange forskellige udformninger og størrelser.

Gå på opdagelse nedenfor og find det den rigtige model.

Underlag til kontorstole i et bredt spektrum 

Stoleunderlag til hårde gulve er produceret, så de skåner underlaget mest muligt. Underlag til hårde gulve er ideelle til brug på fx klinker og trægulve. Alle sortimentets stoleunderlag til hårde gulve er fremstillet af slidstærke kvalitetsmaterialer med lang holdbarhed. Du kan vælge imellem stoleunderlag uden pigge til hårde gulve i flere forskellige størrelser og tykkelser.

ECO-stoleunderlag er ideelle, hvis du lægger stor vægt på en miljørigtig løsning. I vores udvalg finder du ECO-underlag, der er fremstillet af genanvendelige materialer. ECO-underlagene er yderst slidstærke, så du er sikret en løsning, der holder i mange år.

Ergonomiske stoleunderlag giver glade medarbejdere

Arbejdspladsmåtter er uundværlige, hvis du vil skabe optimale betingelser for dine medarbejdere. Arbejdspladsmåtter fås i mange forskellige varianter, der er med til at sikre komforten og sikkerheden.

Arbejdspladsmåtter er også populære til brug ved stående arbejdspladser, hvor de aflaster kroppen og beskytter mod hårde, glatte og kolde underlag.

Ergonomiske måtter er aflastende måtter. Med ergonomiske måtter tilbyder du dine medarbejdere et ergonomisk underlag, der aflaster kroppen, mens der arbejdes. De aflastende måtter skåner blandt andet benene og ryggen, så der kan arbejdes effektivt dagen igennem. Vælg imellem et stort udvalg af ergonomiske måtter og aflastende måtter af bedste kvalitet.

Har du behov for hjælp til at finde de rigtige stoleunderlag, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 og vores mail info@tecooffice.dk.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.