Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skranker

Skranker er en vigtig del af receptionen, da det er det første, dine kunder ser, når de træder ind i virksomheden. Skranker spiller også en vigtig rolle udadtil, når der skal tages godt og professionelt imod gæster.

Står du og mangler en skranke til din nye virksomhed, eller har virksomheden ommøbleret, så indretningen i receptionen skal tilpasses, kan du tage et kig på vores stærke sortiment.

Alle skrankerne i sortimentet er minimalistisk designet, så de passer perfekt til den moderne virksomhed.

Skrankerne understøtter desuden ergonomisk brug, så medarbejderne får de bedst mulige arbejdsbetingelser, når de servicerer gæster og andre, der kigger forbi.

Find skranke til receptionen hos Teco Office

Med vores skranker får du kvalitet ned til mindste detalje. Skrankernes tidløse og elegante design gør dem anvendelige i mange forskellige rum og nemme at kombinere med det eksisterende interiør. Køber du en skranke til receptionen, er der ingen tvivl om, at der udstråles professionalitet og overskud.

Vi stiller skrappe krav til vores leverandører om at levere et godt håndværk både æstetisk, funktionelt og hvad angår holdbarhed. Miljø og bæredygtighed er vigtige parametre, når vi håndplukker produkter til vores møbelsortiment. Det betyder, at du kan handle med god samvittighed, lige meget hvilken løsning du sammensætter, når du køber skranker hos Teco Office.

Skal vi hjælpe med at finde en skranke til virksomheden?

Har du brug for rådgivning til at finde de helt rigtige skranker, står vores dygtige konsulenter naturligvis til disposition. Vi har mange års branchekendskab og gør altid vores bedste for at guide dig til den perfekte løsning. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.