Hæve-sænkeborde

Viser 1–20 af 162 resultater

Hæve-sænkeborde er en populær løsning til kontoret, og det er ikke uden grund. Med hæve-sænkeborde giver du dine medarbejdere mulighed for at indrette sig ergonomisk korrekt ved skrivebordet. Hæve-sænkeborde tilbyder mange indstillingsmuligheder. Det betyder, at den enkelte medarbejder kan finde den helt rigtige arbejdshøjde og variere sin arbejdsstilling dagen igennem.

Hæve-sænkeborde bliver også kaldt stå-/siddeborde. Fælles for hæve-sænke bordene og stå-/siddebordene er, at de mindsker belastningen på kroppen. Ved at veksle imellem stående og siddende arbejdsstillinger, minimerer medarbejderne risikoen for at få smerter i armene, ryggen, nakken og skuldrene.

Vi har udvalgt nogle af markedets absolut bedste stå-/siddeborde til vores sortiment. Alle hæve- sænkebordene understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, som bidrager til både trivslen og arbejdsglæden på kontoret.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på hæve-sænkebordenes vandring, belastnings evne og stabilitet, når du skal finde den helt rigtige løsning. Disse kvaliteter er afgørende for, hvor funktionel din løsning bliver i sidste ende. Stå-siddeborde med vandring fra 70 til 120 cm er velegnede til medarbejdere med gennemsnitshøjde, mens stå-/siddeborde med en vandring fra 65 til 130 cm giver lavere og meget høje mennesker mulighed for at indrette sig behageligt i løbet af arbejdsdagen.

Hos Teco Office er vi eksperter på området og hjælper dig gerne med at sammensætte en løsning af hæve-sænkeborde, der tager højde for medarbejdernes arbejdsopgaver og fysiske forskelligheder.

Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikret hæve-sænkeborde med stor funktionalitet, æstetisk design og lang levetid.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen