Hæve-sænkeborde

Produktkategorier

Vi har nogle af markedets absolut bedste hæve-sænkeborde. Alle bordene understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, som bidrager til både trivslen og arbejdsglæden på kontoret.

Det er vigtigt at være opmærksom på bordenes højdejustering, såfremt det at kunne skifte sin arbejdsstilling, skal fungere optimalt. Grundlæggende handler det om at albuen altid skal være højere end bordpladen, cirka 1-2 cm.

Dette sikrer at nakke og skuldre ikke belastes af armens vægt, men at denne flyttes frem i håndleddet og dermed ned i bordpladen. Bemærk at håndleddet bør være strakt, så uhensigtsmæssig håndleds positioner undgås.

For de fleste personer, så vil et bord med en højdejustering fra cirka 70 cm til 120 cm være dækkende, men såfremt man er lav eller høj, så bør der vælges justering fra cirka 65 til 130 cm.

Hæve-sænkeborde er en populær løsning til kontoret, og det er ikke uden grund. Med hæve-sænkeborde gives medarbejderne mulighed for at indrette sig ergonomisk korrekt ved skrivebordet. Hæve-sænkeborde tilbyder mange indstillingsmuligheder. Det betyder, at den enkelte medarbejder kan finde den helt rigtige arbejdshøjde og variere sin arbejdsstilling dagen igennem.

Hæve-sænkeborde bliver også kaldt stå-/siddeborde. Fælles for hæve-sænke bordene og stå-/siddebordene er, at de mindsker belastningen på kroppen. Ved at veksle imellem stående og siddende arbejdsstillinger, minimerer medarbejderne risikoen for at få smerter i armene, ryggen, nakken og skuldrene.

Vi har udvalgt nogle af markedets absolut bedste stå-/siddeborde til vores sortiment. Alle hæve- sænkebordene understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, som bidrager til både trivslen og arbejdsglæden på kontoret.

Hos Teco Office er vi eksperter på området og hjælper gerne med at sammensætte en løsning af hæve-sænkeborde, der tager højde for medarbejdernes arbejdsopgaver og fysiske forskelligheder.

Uanset hvilken løsning der vælges, er du sikret hæve-sænkeborde med stor funktionalitet, æstetisk design og lang levetid.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.