Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Hæve-sænkeborde

Vi har nogle af markedets absolut bedste hæve-sænkeborde. Alle bordene understøtter ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, som bidrager til både trivslen og arbejdsglæden på kontoret. Det er vigtigt at være opmærksom på bordenes højdejustering, såfremt det at skifte arbejdsstilling skal fungere optimalt.

Grundlæggende handler det om, at albuen altid skal være højere end bordpladen – ca. 1-2 cm.

Dette sikrer, at nakke og skuldre ikke belastes af armens vægt, men at denne flyttes frem i håndleddet og dermed ned i bordpladen. Bemærk at håndleddet bør være strakt, så uhensigtsmæssige håndledspositioner undgås.

For de fleste personer vil et bord med en højdejustering fra ca. 70-120 cm være dækkende, men såfremt man er lav eller høj, bør der vælges justering fra ca. 65-130 cm.

Køb hæve-sænkeborde for ergonomisk korrekt arbejdsstilling 

Hæve-sænkeborde er en populær løsning til kontoret, og det er ikke uden grund. Med hæve-sænkeborde giver du dine medarbejdere mulighed for at indrette sig ergonomisk korrekt ved skrivebordet. Hæve-sænkeborde tilbyder mange indstillingsmuligheder. Det betyder, at den enkelte medarbejder kan finde den helt rigtige arbejdshøjde og variere sin arbejdsstilling dagen igennem.

Hæve-sænkeborde bliver også kaldt stå-/siddeborde. Fælles for hæve-sænkebordene og stå-/siddebordene er, at de mindsker belastningen på kroppen. Ved at veksle imellem stående og siddende arbejdsstillinger, minimerer medarbejderne risikoen for at få smerter i armene, ryggen, nakken og skuldrene.

Køb hæve-sænkeborde hos os og få de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde uden skader og unødvendige smerter. Som en ekstra bonus har alle vores borde et flot design, som vil klæde ethvert kontormiljø.

Find dit hæve-sænkebord hos Teco Office

Hos Teco Office er vi eksperter på området og hjælper gerne med at sammensætte en løsning af hæve-sænkeborde, der tager højde for medarbejdernes arbejdsopgaver og fysiske forskelligheder. Uanset hvilken løsning der vælges, er du sikret hæve-sænkeborde med stor funktionalitet, æstetisk design og lang levetid.

Er du interesseret i at købe et hæve-sænkebord og skal have hjælp til at finde dit ideelle hæve-sænkebord? Så er du mere end velkommen til at give os et kald på 20 20 33 55 eller skrive til vores mail info@tecooffice.dk. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Hvad gør et hæve-sænkebord?

Et hæve-sænkebord sikrer fri bevægelighed, aflaster, samt stimulerer muskler i ryg, ben, nakke og skuldre.

Hvad er den korrekte højdejustering på et hæve-sænkebord?

De fleste personer vil være dækket ind med en højdevandring på 70-120 cm, men er man under 170 cm eller over 190 cm, så kan en vandring på 65-128 cm være det rette valg.

Hvorfor er højden vigtig på et hæve-sænkebord?

Med den rigtige højde, vil man kunne justere hæve-sænkebordet, så man sidder eller står med arme og skuldre i en aflastet position. Som udgangspunkt bør albuen være 1-2 cm over tastatur og derved overføre vægtbelastningen, via håndleddene, til tastatur og bord.

Har i hæve-sænkeborde med korrekt højdejustering?

Ja, alle vores hæve-sænkeborde findes med højdejustering 70-120 cm eller 65-128 cm.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.