Whiteboard & Tavler

Viser 1–20 af 259 resultater

Whiteboard & tavler tavler er uundværlige til møder og undervisning, hvor medarbejdere nemt og effektivt skal kunne præsentere og fortælle illustrativt. Vi har et formidabelt sortiment i whiteboardtavler til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dine skrivetavler.

Whiteboard & tavler sortimentet byder både på glastavler, mobile tavler, opslagstavler, kridttavler og whiteboardtavler.

Glastavler er skrivetavler udført i elegant glas. I sortimentet finder du et udvalg af funktionelle glastavler, der med det moderne design og store holdbarhed er et godt og miljørigtigt valg til din virksomhed. Vælg imellem glastavler i mange spændende designs, størrelser og farver, og skab diskrete eller dekorative løsninger.

Mobile tavler er praktiske, når der skal være mulighed for at illustrere ved skrivetavler forskellige steder. De mobile tavler er forsynet med hjul og er nemme at flytte, så du altid er klar til at holde møde et nyt sted. I vores udvalg af mobile tavler finder du både glastavler, skrivetavler med stålkeramiske magnetiske overflader, flipovers, dobbeltsidede skrivetavler og vendbare skrivetavler. De mobile tavler er alle udført i et elegant design med rene linjer.

Opslagstavler behøver ikke kun være funktionelle. Vi har et godt sortiment i opslagstavler, som også er dekorative og bidrager til stemningen i din virksomhed. Du finder både klassiske opslagstavler og opslagstavler, der med et mere moderne og minimalistisk design har et svævende udtryk. Vælg imellem opslagstavler i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, og skab den perfekte løsning til dit kontor.

Den klassiske kridttavle kender vi nok alle. Kridttavlerne i vores sortiment har fået en designmæssigt opdatering, så de passer perfekt til den moderne virksomhed. Vælg imellem kridttavler i forskellige former og størrelser. Lige meget hvilke kridttavler du vælger, får du sublim kvalitet, der bare holder.

I sortimentet finder du også et udvalg af funktionelle og elegante whiteboardtavler. Sortimentet rummer både linjerede whiteboardtavler, der gør det nemt at holde orden, magnetiske whiteboardtavler, som er designet til montering af tv-skærme, dobbeltsidede whiteboardtavler og lydabsorberende whiteboardtavler, der dæmper tale og andre støjgener i dit kontormiljø.

error: Content is protected !!
Scroll til toppen