Skærmvægge

Produktkategorier

Vi har håndplukket et spændende sortiment i skærmvægge til støjdæmpning, der rummer både bordskærme, gulvskærme, akustiske skærme, vægmoduler samt kontor telefonbokse.

Med sortimentets bordskærme kan du tilbyde dine medarbejdere en lydabsorberende løsning i et stilrent design. Bordskærmene fås i mange forskellige størrelser og farver til enten frontmontering eller topmontering på bordet og er velegnede til for eksempel ophæng af huskesedler og billeder.

Gulvskærme er større lydabsorberende skærmvægge til placering på gulvet. Vores udvalg af akustiske gulvskærme byder på minimalistiske og stilrene løsninger, der bidrager til støjdæmpningen på kontoret. Er du på udkig efter effektive lydabsorbenter, er udvalget af støjdæmpende skærmvægge et godt bud. Gulvskærmene har justerbare fødder eller hjul og fås i flere forskellige stoffer, så du nemt finder det rigtige match til kontoret.

Kombinerer du flere lydabsorberende skærmvægge, kan du skabe optimale områder eller rum. Med lydabsorberende skærmmoduler og akustiske telefonbokse, reducerer du støjgener effektivt og kan arbejde endnu mere koncentreret. Skab optimal støjdæmpning i kontorer og arbejdsområder med akustiske bokse og akustiske skærme i forskellige størrelser og designs.

En hensigtsmæssig akustikløsning modvirker generende rumstøj fra eksempelvis tale og telefoner. Endelig giver en god akustik et behageligt kontormiljø, hvor der kan arbejdes effektivt. Med vort sortiment får du kvalitetsløsninger, der er både funktionelle, stilrene og holdbare, så du belaster miljøet mindst muligt.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.