Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Skærmvægge

Skærmvægge er funktionelle lydabsorbenter overalt, hvor du vil minimere støj og give medarbejderne mulighed for at arbejde i et lydsvagt og behageligt kontormiljø.

Arbejdes der i kontorlandskaber, er akustiske skærme en funktionel løsning, der bidrager til at forbedre både gulvakustikken, vægakustikken og loftakustikken.

Vi hos Teco Office har håndplukket et spændende sortiment af skærmvægge til støj- og lyddæmpning, der rummer både bordskærme, gulvskærme, akustiske skærme, vægmoduler samt kontor-telefonbokse.

Med sortimentets bordskærme kan du tilbyde en lydabsorberende løsning i et stilrent design. Bordskærmene fås i mange forskellige størrelser og farver til enten frontmontering eller topmontering på borde og er velegnede til fx ophæng af huskesedler og billeder.

Dyk ned i vores udvalg og se dine muligheder.

Find skærmvægge til kontoret her 

Gulvskærme er store, akustiske skærmvægge til placering på gulvet. Vores udvalg af akustiske gulvskærme byder på minimalistiske og stilrene løsninger, der bidrager til støjdæmpningen på kontoret. Er du på udkig efter effektive lydabsorbenter, er udvalget af støjdæmpende skærmvægge et godt bud. Gulvskærmene har justerbare fødder eller hjul og fås i flere forskellige stoffer, så du nemt finder det rigtige match til kontoret.

Kombinerer du flere lydabsorberende skærmvægge, kan du skabe optimale områder eller rum. Med lydabsorberende skærmmoduler og akustiske telefonbokse, reducerer du støjgener effektivt og kan arbejde endnu mere koncentreret. Skab optimal støjdæmpning i kontorer og arbejdsområder med akustiske bokse og akustiske skærme i forskellige størrelser og designs.

Få et ideelt kontormiljø med skærmvægge

En hensigtsmæssig akustikløsning modvirker generende rumstøj fra fx tale og telefoner. Endelig giver en god akustik et behageligt kontormiljø, hvor der kan arbejdes effektivt. Med vores sortiment får du kvalitetsløsninger, der er både funktionelle, stilrene og holdbare, så du belaster miljøet mindst muligt. En investering i et godt kontormiljø, er en investering i glade og effektive medarbejdere.

Vil du vide mere om, hvordan du kan få det bedste ud af skærmvægge til kontoret? Så sidder vi hos Teco Office klar til at hjælpe dig med vores store viden på området. Hold dig endelig ikke tilbage fra at give os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skrive til vores mail info@tecooffice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.