Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Glastavler

Glastavler er kort fortalt skrivetavler i glas, og de kaldes også for glasskrivetavler eller glaswhiteboards. Men glastavlerne i vores sortiment kan mere end blot at være funktionelle. Hos Teco Office har vi udvalgt en række glastavler, der både lægger vægt på funktionalitet, æstetik og holdbarhed i indretningen.

I vores sortiment finder du glastavler i mange forskellige størrelser, former og farver, så det er nemt at sammensætte den perfekte løsning til kontoret. Alle vores glastavler er både praktiske og stilrene og passer perfekt til den moderne virksomhed.

Uanset hvilken løsning af glastavler du vælger, får du funktionalitet, æstetik og godt håndværk med lang levetid. Det er ikke kun til gavn for din virksomheds økonomi, men også for miljøet.

Få glastavler til kontoret her

Alle vores glastavler er med magnetiske overflader, der inviterer til kreativitet. Sortimentet byder desuden på lydabsorberende glastavler, der både opfylder behovet for tavlekommunikation og lydreduktion i lokaler med støj. En klar fordel for åbne kontormiljøer!

Er du på udkig efter klassiske glaswhiteboards, har vi whiteboardtavler i forskellige størrelser med stålkeramiske, magnetiske overflader og stilrene aluminiumsrammer. Hvis du er mere til en farverig og funktionel løsning, kan du skabe dekorative tavleløsninger med det store sortiment i farvede glaswhiteboards. Det er helt op til dig at vælge ud fra, hvad der ville passe godt til kontoret.

Teco Office har glastavler til ethvert kontor

En glastavle er uden tvivl et must-have for kontorer. Det giver alle medarbejderne mulighed for at få et godt overblik, og så er det nemt for dig at skrive idéer og tanker ned, så de ikke forsvinder i samme hast, som kreativiteten dukker op. Med vores sortiment er det bare en ekstra bonus, at whiteboardtavlerne også ser cool ud og bidrager til æstetikken på kontoret.

Skal du have fat i en glastavle eller to til kontoret? Så tag endelig kontakt til os for at høre om dine muligheder. Du kan ringe til os på tlf. 20 20 33 55 eller skrive til vores mail info@tecooffice.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi sørge for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.