Glastavler

Produktkategorier

Glastavler er kort fortalt skrivetavler i glas. Men glastavlerne i vores sortiment kan mere end blot være funktionelle. Vi har udvalgt en række glastavler, der både lægger vægt på funktionalitet, æstetik og holdbarhed i indretningen.

I vores sortiment findes glastavler i mange forskellige størrelser, former og farver, så det er nemt at sammensætte den perfekte løsning til kontoret.

Uanset hvilken løsninger der vælges, får du funktionalitet, æstetik og godt håndværk med lang levetid. Det er ikke kun til gavn for virksomhedens økonomi, men også for miljøet.

I vores spændende sortiment tilbydes glastavler i mange forskellige størrelser, former og farver, så det er nemt at sammensætte den perfekte løsning til kontoret. Tavlerne har alle magnetiske overflader, der inviterer til kreativitet. Sortimentet byder desuden på lydabsorberende glastavler, der både opfylder behovet for tavle kommunikation og lydreduktion i lokaler med støj.

Alle vores glastavler er både praktiske og stilrene og passer perfekt til den moderne virksomhed. Uanset hvilken løsning af glastavler der sammensættes, får du funktionalitet, æstetik og godt håndværk med lang levetid. Det er ikke kun til gavn for virksomhedens økonomi, men også for miljøet.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.