Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Telefonbokse

Telefonbokse er ideelle overalt, hvor du vil tilbyde medarbejdere mulighed for at fokusere på deres arbejds opgaver i ro og mag. Boksene kan enten fungere som støjsvage arbejdspladser for enkeltpersoner eller som praktiske møderum.

Samtidig er de akustiske bokse ideelle til medarbejdere, der skal foretage et opkald, som ellers kunne forstyrre de andre medarbejdere.

Med akustiske telefonbokse får du minimalistiske og funktionelle løsninger, der passer perfekt til det moderne kontor. Telefonboksenes sublime lydabsorberende egenskaber gør dem til et oplagt valg i miljøer med meget støj.

Tag et kig på vores udvalg af telefonbokse nedenfor.

Akustiske støjbokse i minimalistisk og moderne design
Vores udvalg af akustiske telefonbokse er udført i førsteklasses kvalitet. Den ergonomiske indretning giver optimal komfort, mens de udsøgte materialer sikrer lang holdbarhed til gavn for både miljøet og virksomhedens økonomi.

Alle sortimentets støjbokse er skabt i et tidløst, minimalistisk design, der ikke bliver umoderne. Du finder både telefonbokse, der er møbleret, og telefonbokse, som du selv kan indrette med vores udvalg af tilbehør – eller med dit eksisterende interiør. Sæt kolorit på kontoret med en farvestrålende løsning af akustiske telefonbokse eller sammensæt en mere neutral løsning i træ. Det er helt op til dig.

Find en mødeboks til dit kontor hos Teco Office
Har du behov for hjælp til at finde den rigtige løsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har over 20 års erfaring med funktionel, ergonomisk kontorindretning og guider dig gerne til den optimale telefonboks. Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.