Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Lydabsorbenter

Arbejder du i kontorlandskaber eller i områder med meget støj, er lydabsorbenter en særdeles funktionel og elegant løsning, der bidrager til at forbedre akustikken.

En hensigtsmæssig akustik modvirker generende rumstøj fra fx tale og telefoner, ligesom det ikke mindst giver et behageligt kontormiljø, hvor der kan arbejdes effektivt.

Vil du tage aktion, når det gælder støjniveauet på arbejdspladsen, skal du derfor tage et kig her på siden. Vi har håndplukket et udvalg af akustiske whiteboardtavler, der alle giver lyddæmpning, men samtidig bidrager til æstetikken på kontoret.

Find akustiske whiteboardtavler hos Teco Office

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige lydabsorbenter, alt efter hvad du er mest på udkig efter. Vi har både akustiske whiteboardtavler, hvor der er kælet meget for designet med farverigt stof, ligesom vi har nogle helt enkle af slagsen, der ligner et klassisk whiteboard. Brug lydabsorbenterne som du ville bruge en hvilken som helst anden tavle og få det mest mulige ud af dem.

Placér lydabsorbenterne alene eller saml flere på en væg. Det er helt op til dig og kommer an på, hvor meget lyddæmpning du ønsker. Aldrig har det været nemmere at investere i produkter til kontoret, der kan bidrage positivt på flere forskellige områder. Tavlerne dæmper støj, kan bruges til at skabe overblik, og så er de flotte at have hængende. Hvilken skal hænge på dit kontor?

Kontakt os ved spørgsmål til vores lydabsorbenter 

Vil en akustisk whiteboardtavle være det ideelle for din virksomhed? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os hos Teco Office. Vi vil hellere end gerne være med til at optimere forholdene i kontormiljøet – og et helt væsentligt sted at starte er ved at sikre dine medarbejderes arbejdsforhold. Lydabsorbenter er med til at gøre, at dine medarbejdere har bedre forudsætninger for at arbejde effektivt.

Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 eller via vores mail info@tecooffice.dk, hvis du sidder inde med spørgsmål. Husk at vi altid har gratis fragt hos os – også når du køber lydabsorbenter.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.