Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Mobile tavler

Mobile tavler er praktiske, når der er fokus på fleksibilitet. De mobile tavler hos Teco Office er forsynet med hjul og er nemme at flytte og dermed hurtigt klar til at stå et nyt sted på kontoret.

I vores store udvalg af mobile tavler finder du glastavler, whiteboardtavler, dobbeltsidede og vendbare tavler.

Vores mobile tavler er udført i et elegant design med rene linjer, og de er alle produceret i Skandinavien med fokus på kvalitet, holdbarhed og miljø.

Tag et kig på vores sortiment nedenfor og se de mange tavler. Måske har du allerede nu en idé om, hvad du er på udkig efter. Uanset hvad kan du se vores udvalg, og måske er der en model, som passer til din virksomhed.

Teco Office har mobile whiteboards til kontoret 

Her på siden har vi både mobile tavler i aluminium, glas og med stålkeramisk overflade. På den måde er der stor sandsynlighed for, at du kan finde den helt rette tavle til dit kontor. Flere af tavlerne har også den praktiske funktion, at de kan flippes og vendes, hvilket giver en stor mulighed for anvendelse.

Vi har også mobile whiteboards i flotte farver til dig, som ikke bare ønsker en mobil tavle, men også én, der giver noget farve til kontormiljøet. Størstedelen af tavlerne i vores sortiment er dog hvide. De er tidløse og enkle, og så er det nemt at overskue noter og skitser. De har desuden alle gode skriveegenskaber, hvilket er alfa omega hos whiteboards.

Se også vores flytbare vægge, der giver mulighed for at skabe private rum i det åbne kontormiljø. Naturligvis kan disse også bruges som tavler, og dermed har de flere funktioner end blot at agere rumdeler.

Fuldend kontoret med mobile whiteboards 

Er du i tvivl om, hvilken tavle du skal investere i til kontoret? Det kan være svært at overskue – men heldigvis er der hjælp at hente. Vi hos Teco Office har nemlig over 20 års erfaring med kontormøbler, og derfor er du sikret god vejledning hos os.

Giv os et kald på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, hvis vi skal hjælpe dig. Vi står klar til at føre dig videre i din søgen efter mobile whiteboards.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.