Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Whiteboardtavler

Whiteboards er uundværlige til møder og undervisning, hvor medarbejdere nemt og effektivt skal kunne præsentere og fortælle illustrativt.

Vi har et bredt sortiment af whiteboards til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dine skrivetavler.

For at sikre de bedste skriveegenskaber og holdbarhed produceres alle vores whiteboardtavler i glasmaljeret stål. Det gør, at vi kan give hele 30 års garanti på skriveoverfalden.

Du kan altså trygt investere i whiteboards hos os velvidende om, at du har en garanti i rigtig mange år frem. Se hele vores sortiment af whiteboardtavler her på siden.

Vi har whiteboardtavler til mødelokaler og kontorer her

I vores sortiment finder du et udvalg af funktionelle og elegante whiteboardtavler. Sortimentet rummer både linjerede whiteboardtavler, der gør det nemt at holde orden, magnetiske whiteboardtavler, som er designet til montering af tv-skærme, dobbeltsidede whiteboardtavler og lydabsorberende whiteboardtavler, der dæmper tale og andre støjgener i dit kontormiljø.

Du har uden tvivl mulighed for at finde en whiteboardtavle hos os, der falder i din smag. Vores whiteboards fås nemlig også i et væld af forskellige størrelser – lige fra den lille, der er ideel til at tage noter på, til den store, som både kan rumme et TV og stadig have masser af plads til skriblerier og illustrationer. Uanset om dit kontormiljø har en sparsom mængde af plads eller har mere end plads nok, er der et whiteboard for dig her hos Teco Office.

Mobile tavler er praktiske, når der skal være mulighed for at illustrere ved skrivetavler forskellige steder på kontoret. De mobile tavler består af et letvægtsmateriale og er derfor lette at tage med sig. Dermed er du altid klar til at holde møde et nyt sted. Alle vores tavler er udført i et elegant design med rene linjer.

Skal Teco Office hjælpe dig med at finde et whiteboard?

Har dit kontor endnu ikke investeret i whiteboards, er det måske på tide at få det gjort. Det vil give dine medarbejdere mulighed for nemt og hurtigt at få deres kreative tanker skrevet op sort på hvidt, ligesom et whiteboard er et must have i ethvert mødelokale.

Er du den mindste smule i tvivl om, hvilket whiteboard du skal have med hjem til kontoret, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne vejlede dig på baggrund af vores 20 års erfaring i branchen. Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 og via vores mail info@tecooffice.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.