Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Opslagstavler

Opslagstavler behøver ikke kun være funktionelle. Hos Teco Office har vi et stort sortiment af opslagstavler til kontoret, som også er dekorative og bidrager til miljøet i virksomheden.

Sortimentet byder på både klassiske opslagstavler og tavler, der med et moderne og minimalistisk design giver et anderledes udtryk.

Vi har samlet et udvalg af opslagstavler i mange forskellige udgaver, størrelser og farver, så du kan skabe den perfekte løsning til kontoret.

Det er uanset, om du leder efter en klassisk tavle, som de fleste kender den, eller én, der samtidig kan bruges til opbevaring eller kombineres med et whiteboard.

Find opslagstavler til kontoret her 

Opslagstavler har det praktiske formål at give dig mulighed for at hænge vigtige remedier, papirer, noter og meget mere op, så det ikke ligger og flyder på skrivebordet. Tavlerne er derfor også med til at give et stort overblik – og så gør det ikke noget, at de samtidig er flotte at se på. Alle opslagstavlerne har en uovertruffen kvalitet og en god holdbarhed, hvilket giver dig en opslagstavle, der kan bruges i mange år frem.

Tavlerne fås både med og uden rammer, ligesom de kan fås med en overflade af alt fra stof til kork. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, og dermed er der mulighed for at matche resten af kontormiljøet, uanset hvilket farvetema der er gennemgående.

Se dig omkring og afdæk, hvilket tavledesign der kan pryde væggene i kontormiljøet hos dig.  

Teco Office har en tavle til ethvert kontor 

Er du i tvivl om, hvilken opslagstavle der skal op og hænge på dit kontor? Så skal du blot tage fat i vores kyndige personale, som med glæde vil hjælpe og vejlede dig. Vi yder altid en professionel service og gør en dyd ud af at finde det helt rigtige produkt til vores kunder.

Vi kan træffes på tlf. 20 20 33 55 eller via vores mail info@tecooffice.dk, og uanset hvordan du vælger at kontakte os, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.