Fri fragt i DKVi tilbyder gratis fragt i Danmark på samtlige varer i webshoppen. Vi tilbyder ikke gratis fragt til Grønland og Færøerne, hvor der er gratis fragt til nærmeste danske udskibningshavn.

Whiteboardskabe

Hos Teco Office har vi et sortiment af kvalitets whiteboardskabe med indbygget ophæng til tv eller whiteboard. Det er en elegant samt funktionel løsning og perfekt til møde- og konferencelokalet.

Du kan vælge imellem forskellige modeller og dermed finde den helt rette løsning til virksomheden.

Gå på opdagelse i vores udvalg af whiteboardskabe nedenfor og undersøg, om det er et skab med indbygget ophæng til tv eller whiteboard, du har mest brug for.

Husk at vi hos Teco Office gerne hjælper dig med at vælge whiteboardskab, hvis du måtte ønske det.

Kvalitets whiteboardskabe med plads til tv eller whiteboard

Der er ingen tvivl om, at et whiteboard er et must på et kontor. I konferencelokalet, mødelokalet, kantinen, det åbne kontormiljø osv. Faktisk kan et whiteboard bruges alle steder, hvor man har brug for at have det store overblik med noter, tegninger, skitser og meget mere. Alt det har du mulighed for at få med vores whiteboardskabe, samtidig med at du enten får plads til et ekstra whiteboard eller et tv på op til 65’’ under skabet.

Alle vores whiteboardskabe er den samme størrelse, som du nemt kan findes plads til på væggen. Lågerne på skabene består af hærdet, optisk og magnetisk glas, der giver en flot finish, når du bruger tuscher på overfladen.

Teco Office står klar med professionel vejledning

Ønsker du hjælp fra et hold af medarbejdere, der har over 20 års erfaring i branchen? Vi kan guide dig professionelt, så får den rette løsning med hjem på kontoret. Ring blot på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til vores mail info@tecooffice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores fornemste opgave er at sørge for, at hjælpe vores kunder med at finde og vælge den rigtige løsning.

Scroll to Top

Book et uforpligtende møde

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.