Højborde

Hos Teco Office finder du et stort udvalg af praktiske, funktionelle og stilrene kantinemøbler, som er velegnede i både kantinen og mødelokalet.

Sortimentet byder både på allround højborde, kantineborde og barborde, som kan bruges et væld af forskellige steder på kontoret.

Vores udvalg af højborde er udført i et holdbart, men enkelt og elegant design, der gør det nemt at kombinere bordene med den øvrige indretning. Vælg imellem mange forskellige størrelser, farver, bordplader og stel.

Tag endelig et kig på vores udvalg nedenfor og se, hvilket højbord der vil passe godt ind i dit kontormiljø.

Kantinemøbler og højborde til virksomheder

Højborde kan bidrage til at skabe afslappede rammer i fx kantinen. Samtidig giver højborde et eksklusivt og let udtryk i rum som fx kantiner, hvor der er mange siddepladser. Ofte er højborde smallere end de klassiske mødeborde, hvorfor de er perfekte til hurtige møder eller en snak over en kop kaffe, hvor der ikke er brug for at have masser af bordplads til rådighed.

Med vores barborde har du mulighed for at indrette dig både funktionelt og stilsikkert. Alle sortimentets højborde er udført i et enkelt og stilrent design. Du finder barborde i mange forskellige udgaver, størrelser og farver hos os, så du både kan skabe farvestrålende løsninger og mere diskrete løsninger. Det er helt op til dig at vurdere, hvilket højbord, der vil være det ideelle for din virksomhed. Er du dog i tvivl, hjælper vi hos Teco Office dig gerne i den rigtige retning.

Få højborde i topkvalitet hos Teco Office

Alle vores kantinemøbler er af høj kvalitet. Materialerne er i top, funktionaliteten er i højsædet, og designet er tidløst. Det betyder, at du får en løsning med lang levetid, så du skåner miljøet. Det er fordele, man bestemt ikke skal gå på kompromis med.

Sidder du tilbage med spørgsmål til, hvilket højbord der ville være bedst for dig at investere i til virksomheden? Så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vores konsulenter har mere end 20 års erfaring i branchen og vil hellere end gerne vejlede dig, så du får det mest ideelle højbord med hjem. Ring til os på tlf. 20 20 33 55 eller skriv til os på info@tecooffice.dk.

Scroll til toppen

Mængderabat

Når du handler hos tecooffice.dk og køber for over kr. 25.000, får du udover vores normale rabatter, også mængderabat. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen og af hele kurvens indhold. Jo mere du har lagt i kurven, jo større bliver den samlede mængderabat.

Rabatstruktur:
Beløb Samlet mængderabat
Kr. 25.001 – 40.000 3 %
Kr. 40.001 – 60.000 5 %
Over Kr. 60.000 7 %
Alle beløb er inkl. moms 25 %.
error: Advarsel Det er ikke muligt at kopiere indholdet.